Hvala na lepim komentarima,samo da uzmem gume i eto slika.Što se tiče spuštanja veroveatno ću staviti stare opruge i uzeti one gume koje mi je shaq rekao da se mogu kupiti i podesiti pravu visinu.Felne su 7Jx15" i ići će gume 205/50-15.Razmišljao sam o većim felnama ali za sada idu ove pa eventualno ako budem hteo neću veće od 16".
W201 190E
Collapse
X
-
Tražim neke gume pa kojih dimenzija nalete da budu dobre,možda i odem do Bg-a ako ne uspem naći u Kg-u nešto pa sa djux-om kod nekog lika što ima tonu guma.
Inače imam neki link skinut sa Mercedesklub-a za izračunavanje razlike brzine kod različitih dimenzija guma.
Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora
Comment
-
-
Comment
-
-
Mnogo,mnogo bolje Vaske. Ove felne prat liniju auta za razliku od starih sto mu odmah daje drugaciju pojavu. Samo da resis te poklopce. Steta sto nije 16" ali nema veze, kakvis u nam putevi i ovo 15 nije lose posto ni kosevi na W201 nisu veliki.
Samo jso da se pozabavish prednjim delom da se farovi,maska i branik lepo sloze i branik izlakira.
Comment
-
-
Stvarno su mu cucnule extra,nemam reci,i bolje je sto nisu 16" ili 17",onda bi stvarno morao mnogo da pazis.
EXTRA,nema sta."Horse Power is how fast you will hit the wall,but TORQUE is how far you will move the wall after you hit it..."
Pod ovim se podrazumeva da vozis MB,a ne VW...
Comment
-
-
-
Meni se svidja,nekako su ove 15-ice bas taman,samo jos poklopci i bice super.Djux to je prva sledeca stvar koja se radi na njemu samo da se nadje vremena.
Gume su bile 120 evra.Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora
Comment
-
Comment