w124 230CE
Collapse
X
-
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Ubedljivo najlepse felne ikad napravljene za MB. Imas najjace felne na forumu
Sve pohvale sto nisu u kopiiji (Keskin...) vec original MAE.
Jos ako uspes da vratis sjaj obrucima sto smo pricali bice do 00
Naravno kupe je prelep, prava boja, pravi momacki auto
Sta bih ja tu jos uradio (kad mogucnosti dozvole):
- Haubu i farove od zadnje serije (E klasa) sa malom maskom. Avantgarde ulozak maske.
- Xenone
- Kvake sa hrom lajsnom od zadnje serije (to bar mozes lako naci i nije skupo)
- AMG/Brabus/Lorinser dublji prednji branik-spojler sa maglenkama u njemu
- Eventualno zadnje lampe kombinacija sivo-crveno
- Pozicije u prednje bele zmigavce kao kod mene. Pozicije iskljucene u farovima
Comment
-
-
Originally posted by mirdzaUbedljivo najlepse felne ikad napravljene za MB
... su AMG drei-teilig! AMIN
'Sto ljudi, sto ćudi, sto žene - dvesta sise'
Pošto vidim da igraš na jake karte trodelne felne i tako to ... da se i ja naoružam
MAE CROWNJEWELS
Comment
-
-
Hvala na komplimentima.
Za MAE sam dobijao poprilicnu cifru da ih prodam, ali nisam hteo - "a sta cu onda bez njih?"
Shaq, predlozi su prihvaceni, apsolutno bezuslovno - mogu ti reci da si dopunio moj postojeci spisak.
Brava na vratima je upravo DANAS pocela PONOVO da me j..e (ranije sam vec to sredjivao), a i na gepeku zaglavljuje - pocinje potraga za drugim kompletom brava. Nerviranje kao nekad i komentari prolaznika koji misle da obijam (sopstveni) auto ... Nema sanse!A kad vec menjam, onda cu uzeti noviji tip (sa hrom lajsnicom).
Shaq, reci mi koja je (provereno) najbolja pozicija za poz.sijalicu u migavcu - donji deo ili gornji deo ili ...?
Danas sam uradio prednju tablicu - nije standardna nego fazon americke. Necu jos da je okacim jer mi fali iznad "BG xxx xxx" natpis pisanim slovima "Serbia" (ili "Srbija"? ). Mozda cu izmedju "BG" i brojeva da ubacim grb. ... Videcu na sta ce to liciti.
Iskreno se nadam da me nece panduri zezati (cesto).Okacicu samo napred, a pozadi ostaje klasicna.
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Originally posted by VladaRShaq, reci mi koja je (provereno) najbolja pozicija za poz.sijalicu u migavcu - donji deo ili gornji deo ili ...?
Ostale delove od Yuga mozes slobodno u Recycle Bin.
Probusis rupe na knap 2-3cm iznad postojece sijalice u MB zmigavcu (obicno je vec obelezeno na zmigavcu) i ubacis nosace grla da stoje vodoravno iznad sijalice zmigavca.
Grlo uvuces toliko da ti zmigavac kao celina nejbolje svetli. Tu ga fiksiraj.
Okolo stavis silikon ili lepak za sofersajbne da ne ulazi voda. To je to.
Ako je narandzasta sijalica izvadis je, ako je kapa preko obicne sijalice, izlomis kapu i izbacis napolje (sve ovo da pozicija ne bi sijala narandzasto nego belo)
obavezno kupis sijalice koje imaju efekat ogledala (hella magic star ili osram diadem).
One sijaju normalno narandzasto, a kad su ugasene ne daju nikakav odsjaj i omogucavaju pozicijama da sijaju belo.
Danju su nekako plavicaste dok su ugasene.
Ako ne stavis te DIADEM sijalice, pozicije nece sijati belo, vec ce biti ovako svetlo narandzasto (nece se videti jasno kad si dao zmigavac, kad ne):
ovo ispod je stara slika od mog. Ukljucene samo pozicije u faru i u zmigavcima (i maglenke dole). vidi se kako je sve belo.
Nema ni malo narandzastog...mada tesko je ovo prikazati na slici. Treba videti uzivo, video je Myokis, bas je belo, belo.
Comment
-
Comment