Pozdrav svim alfistima iz Srbije
Collapse
X
-
Pozz Lale.Slika vise nemam,ali bice.A sto se tice .gtv6 ,a sto je nebih video?planiram da je dovucem kuci sad na leto a imam i neke prijatelje u Zrenjaninu.Ako bude sve po planu mozda je razvucemo malo po Zrenjaninu zajedno.
pozz.Zivot pocinje sa 300km/h.
Totti
Comment
-
-
Hvala batice.
Ovo si dobro napisao dole.Kako ti ono kazes?
Alfa ,alfa i samo, samo alfa.
Ja samo da dodam.alfista 365 dana u godini,i do kraja zivota.
Sve najbolje tebi,i da bog da, da napravimo neki veliki,i to extra veliki skup Alfista u nasoj Kosovskoj Mitrovici.
Pozz.Zivot pocinje sa 300km/h.
Totti
Comment
-
-
Originally posted by TottiPozz Lale.Slika vise nemam,ali bice.A sto se tice .gtv6 ,a sto je nebih video?planiram da je dovucem kuci sad na leto a imam i neke prijatelje u Zrenjaninu.Ako bude sve po planu mozda je razvucemo malo po Zrenjaninu zajedno.
pozz.
pozz
Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
dace bog bice dobro a mi cemo mu malo pomoci
danas smo centar ako ne sveta onda evrope(srbija)
nadam se da ce biti skup u KM ako ne u blizoj onda u daljoj buducnosti a da ce biti veliki BUM bice posto od nekadasnje Mitrovice je ostala trecina i svaka atrakcija je dobrodosla i privlaci veliku paznju
pozzzALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti
Comment
-
-
Hvala,hvala.situacija nije laka,treba izdrzati.svu repu sto zaradis ,guras u njih,Stalno ih nesto castis.sve je puta 4.Osiguranje,servis,P-mesto,i ostalo.
ali kad si alfista,onda si alfista do kraja.Zaj...n ovaj virus.nikako da popusti.razmisljam ozbiljno da 2 alfice doteram dole kuci,i ovde ih odjavim.Ili mozda neku i prodam.ne znam videcemo.
pozz.Zivot pocinje sa 300km/h.
Totti
Comment
-
Comment