Mislis 24V glave da joj spakujem ?
Pozdrav alfisti! GTV&75 V6
Collapse
X
-
15.5-15.6 koliko sam ja shvatio...ali ne valja to..
nije mjerenje bilo korektno, to je vrijeme bez reakcije, uzmimo da je idealno(0.5s) onda je 16.0-16.1 sto je otprilike kao serijski kadet GSI i sramota je 75 voziti na streetrace kad auto nije namjenjeno i prilagodjeno tome.
Comment
-
-
Serijski GSI 16v u kadett varijanti ide cak niskih 15,cistih 15 a moze da se spusti i ispod 15 bez ikakvih problema!
Znam jednog koji ide cak i 14,30 samo sa chipom i bez sedista, ostalo stock!
Drali su me pa zato znam
Moja 75 je isla "nizih" 15 , par puta sam merio i bilo je nesto izmedju 15,20 i 15,50! BEZ REAKCIJE!
Znaci to je to!!!
Comment
-
-
Znaci, treba je prilagoditi.Originally posted by erysramota je 75 voziti na streetrace kad auto nije namjenjeno i prilagodjeno tome.

Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Bruka kakav vozni park!
Kako sam ljubomoran..... svaka cast, svaka cast!http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
-
75ica mi se mnogo svidja,nisam ljubitelj ove verzije GTV-a tako da cu se suzdrzati komentara,sve u svemu sta ima lepse od 2 alfe, jedino 3 ili vise
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
a cuj...kako si me mislio zaustaviti ?Originally posted by BoogieDanas GTV prodje pored mene u mom selu
hehehe e mislio sam te ustaviti (zbog silena al cu te zovnem ili trznem SMS) pih i necuje se tako glasno
DDDDDDDDDDDDDDD (Sala mala)
testirao sam neke prepravke na autu, pa sam bio malo u outu
Comment
-

Comment