Ma bas je ko grudva snega,trebalo bi ici u tom pravcu i dalje.Beli zadnji spojler i bele alu-felne,pa i stopovi,bio bi ko lavina.BtW zna li neko gde moze da se nadje zadnji spojler i koja je okvirna cifra?
zadnji spojler mozes abarthov da stavis 35-40evra bez monitranja i farbanja ..
a ovaj od hgt-a se srafi u staklo tako da to nije pametno stavljati .. sem ako neces da menjas cela zadnja vrata u kompletu
zadnji spojler mozes abarthov da stavis 35-40evra bez monitranja i farbanja ..
a ovaj od hgt-a se srafi u staklo tako da to nije pametno stavljati .. sem ako neces da menjas cela zadnja vrata u kompletu
Uf steta.Svidja mi se ovaj na belom Bravu,al kad kazes da ide u staklo...Covek je bas naso zanimljiv auto,ja imam teget metalik i nije toliko atraktivan i podlozan sminkanju.Alu felne su mi malo dosadile,bar one koje kostaju manje.Pokusacu da nadjem hromirane obruce za celicne felne,deluje prilicno zanimljivo samo je problem naci ih.
E pa cestitam na kolima.Nego gde ga nadje za 3500 eura?Cena je vise nego korektna ako je 1998. godiste!Jel' ga doterujes u skolu?
U skolu?
Nadje ga u Gornjem Milanovcu za 3500e, lik vozi kamion gradske cistoce, da ne kazem vozac djubretarskog kamiona, i izgleda da mu je bilo bas hitno da proda auto.
Ovo sto se tice bele lavine i sl. mislim da mu stopove necu dirati 99%, to mi je najlepsi deo na autu. Ja sam u principu zadovoljan, ne volim prebudzena kola, ovako mi je bas potaman. Btw, spojler je valjda bio dodatna oprema po zelji, a ne ekskluzivno HGT?
E, da, niko mi nije odgovorio za motorcic u retrovizorima i najbolji nacin za farbanje retrovizora.
E, da^2 (ovo cu da patentiram), rezonator sam skinuo potpuno i dobro zacepio rupu da ne udje nesto slucajno posto je ipak posle filtera, i apsolutno nikakvu razliku ne vidim, ne znam da li da uopste kupujem i da ga stavljam.
Btw, otkrio sam da na zadnjim sedistima ima 2 presvlake , ostavicu ih dok se ne uradi dubinsko
Ima li neko predstavu koliko moze da kosta sijalicica za poziciju, nema je u jednom faru
Edit: malo sam se igrao u photoshopu, kako vam se cini?
Mislim da gomila ljudi radi pogresan izbor felni.Svi stavljate felne koje lice na fabricke ratkapne.Probaj za promenu da stavis nesto cemu lice fejne nije dno od tepsije nego je malo uvuceno u odnosu na tubeles pojas.Ne bi ti pao sistem ako bi probo i sa kombinacijom,lice crno,tubeles beo ili metal,ili lice belo, tubeles metal.Imas kliker,igraj se.
ove fabricke felne sto si pitao, su korekt skroz, na njih idu 195.50.15, mislim da su 6J, et je pravi tako da je to dobar izbor. Ja sam imao na bravu 15" 205/50/15 allesio felne sa 4x100 (moze i to) i imao sam 215/40/16 sa bruka felnama i pravo da ti kazem mislim da je za nase puteve max 195/50/15 ispod ne bih isao ..
Ja se malo privatno zaludjujem dizajnom i estetikom pa da pokusam da objasnim zasto mi se dopadaju bas ove felne za koje sam pitao koje su i koliko mogu da kostaju.
Volim plain & simple, i auto cu verovatno da sredjujem da sve bude u crnoj i beloj boji. Takodje, osnovna karakteristika Brava je da je sav zaobljen, guzat i nekako sirok. Zato me zanimaju ove felne sa slike, kraci su obli i nekarakteristicnog oblika.
Misho, nhf, ali meni licno se uopste ne dopada kako stoje ove felne tvom ex Bravu. Previse odvlace paznju od samog auta, koji je fantasticno dizajniran, i onda se izgubi ona njegova nota da bi mogao da ga progutas kao tabletu kakvog je oblika
@Topuz - maksimalno te podrzavam! Delimo misljenje da linija felni mora da prati liniju kola! Eto meni na kliju su fantasticno legle zakrivljene duple petokrake jer je i on obao. Dok na saxa idu neke potpuno ravne, tj. sa ostrim uglovima! E sad da li zatvorenijeg ili otvorenijeg tipa to je vec pitanje...ukusi su razliciti! Ja bih ti preporucio neke zaobljene i zatvorene! Te sto si nasao mu bas dobro stoje jedino sto ih mnogo vidjam po gradu...treba da ides na to da se razlikujes od drugih!
Nego da ti pohvalim kola posto pratim tvoju temu od pocetka, a to jos nisam uradio! I da ti pozelim da budes uvek sa njim srecan i zadovoljan! Podrzavam i tvoje nastojanje da auto bude u crno-beloj kombinaciji, ne samo zbog toga sto sam partizanovac vec zato sto je i moj clio takav, a mnogo je dobro ispalo! Farbaj ga, zezaj se, nadji neke dobre felne i uzivaj!
Hvala na lepim zeljama...=]
Felne su jos uvek samo u procesu razmatranja, saznao sam da su ove koje sam ja okacio standardne felne HLX opreme posle '98 (kad su poceli crn enterijer, plasticnu usisnu granu...). Nema ih novih, ako se odlucim za njih, moracu da jurim polovne. Definitivno ne bih isao na nista vece od 15".
A, reci mi, kako ti se cini onaj photoshop gde sam izravnao gepek i sklonio macije oci? (Video sam da po inostranstvu to zovu shaved ass, meni to zvuci malo cudno )
Pa bas htedoh da ti kazem da te felne ima moj drug i da ih vidjam kod ostalih cesto. Sto se tice ravnanja gepeka to zovu i Clean look, mislim da ti dobro stoji, jedino sto bih jos ofarbao stopove skroz u crno, jesu fabricki zatamnjeni ali se nazire crvena. Mozda bi mogao i macije oci da prefarbas u crno... U svakom slucaju ako ti bude trebala pomoc oko farbanja zovi.
Comment