Uzivo izgleda jos bolje...
A sto se tice prodaje, odustao sam...
Napred su izbaceni oni manji farovi...i zatamnio sam sve sto se dalo zatamniti ... ... Evo jos jedna slicica... A trenutno je u izradi i maska bez znaka...koja ce mu stajati do j...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Znam da traka nije iste boje...ali sada ce da dodje zatamljivanje stakala...pa cu da stavim i na soferku neku drugu...videcu za koju cu da se odlucim...za sada ova pije vodu...
Trebacu da sutra, prekosutra uradim napred masku, pa kada je stavim...obavezno kacim slike da mi kazete sta mislite...
Da, uradicu je sa drugarom...prosto...u pitanju je obicna maska od golfa 2...samo sto secemo znak...spajamo...lemimo...gitujemo...smirglamo...f arbamo...i montiramo...
Nije problem da i tebi to uradim sa drugarom, nego u obavezama sam nekim, puno radim i tako...ali ima jedna tuzna vest, a to je da su mi danas skinuli soferku na parkingu ispred moje zgrade...
Znaci ljudi, tuga...ja ne mogu da verujem...
Hvala na ponudi za pomoc ali skapirao sam da ne treba da lemim, te mi niste neophodni. Zategnucu je srafovima. Al pusti sad to, ladno su ti skinuli soferku u sred bela dana! Jbt ne mogu da verujem! Bas tuga! Zar to jos rade ili je iz ciste obesti?
Comment