@Markoni... da,da fale joj vece cipelice i 3cm krace nogice, znam ali polako... covece imam 2 alfe i zenu...ne postizavam
Uf uf, treba ih sve namiriti... Ja do sada kod sebe nisam uspeo da postignem ovu prosecnu potrosnju... Doduse kada je vozim na otvorenom to je uglavnom auto-put pa je potrosnja oko 9-10... Moracu se provozati magistralom da vidim i ja nekad tako male brojke na board-u...
VRH!!! ...samo obavezno 17" ako imas mogucnosti...
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Da nisi ti sa Zarkova? Nesto mi poznata skola u pozadini, Djordje Krstic? Inace svaki komentar je suvisan. Evo ja priznajem ljubomoran sam! Dal stavljati 17"? kako ce to uticati na trapove, IVICNJAKE, "rovove".....
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
@ spanjeli da, naravno da ce da idu 17" , ali polako ... Danas mi izbise u glass-u 170 veverica za soferku (kamicak, i oma se rascvetala)
@ nemkebg DA! pa pazi na 156 ne diram nista, ona ce da ostane za sva vremena u fabrickom izdanju, a 147 i onako sluzi za zezanje, tako da cu rizikovati sa trapovima
Comment