Renault 21 TXI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maks
    CBC Član
    • 07.01.2008
    • 25
    • smederevo

Renault 21 TXI

Evo i ja da predstavim svog ljubimca.U pitanju je Renault 21 TXI 2.0 12V sa oko 140ks.Izduvni sistem je marke Remus skinut je srednji lonac.Kocione celjusti su marke Brembo pored toga ima i ABS.

Dosta je bilo o motoru sad da krenemo styling.
    Od opreme ima sve osim koze.Alu-felne su fabricke 15" sa gumama nazad 195/65/15 i napred 185/65/15.Stavljene su obrvice i svi prekidaci u unutrasnjosti svetle plavom bojom.Skoro sam zavrsio prednji,zadnji branik i pragove uskoro treba da ih montiram.

Tako je izgledao evo kako izgleda sa prednjim branikom:

Evo slike zadnjeg branika;

Uskoro ocekujte nove slike kad sve bude montirani.Pozdrav.
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Pa i ne izgleda lose ali nije to to.On je sav kockast i njemu vise lezi neki racing look,imam istog samo je moj limuzina i pre sam se lozio na neki styilng ali sam jednostavno video da mu ne leze nikakve plastike i cuda.Pogledaj malo strane forume tu ih ima dosta lepo sredjenih i naci ces neke bolje ideje.
    Ali opet svako radi svoj auto kako hoce tako da ti zelim svu srecu u daljem sredjivanju.

Comment

• maks
      CBC Član
      • 07.01.2008
      • 25
      • smederevo

Renault 21 TXI

Hvala.Pre nego sto sam poceo da ga sredjujem trazio sam po internetu slike sredjenih renoa 21,ali nikako nisam mogao da nadjem ovakvu verziju sa petoro vrata vecina je bila sa cetvoro vrata i svi su bili sredjeni na istu foru stavljene su velike felne, malo su spusteni,zatamljena stakla i to je to.To mi se nije svidelo pa sam resio da krenem malo drugacijim putem.Naravno da ovo nije kraj sredjivanja tu ima jos dosta da se radi u planu mi je da ofarbam felne i lajsne u crno kao i stavljanje leteceg spojlera.

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

Aj stavi neku sliku enterijera.

Comment

• maks
          CBC Član
          • 07.01.2008
          • 25
          • smederevo

Renault 21 TXI

Evo nekih slika.

Comment

• mrki
            CBC Senator XXL
            • 08.11.2006
            • 550
            • nis, serbia

auto ti je extra ocuvan.verujem da je ladja na putu i ima dosta ks.
            ne preteruj sa budzenjem.narocito ne plastika tuning.

Comment

• maks
              CBC Član
              • 07.01.2008
              • 25
              • smederevo

Renault 21 TXI

Sa plastikom sam zavrsio.Leteci spojler ima da bude aluminijumski.Sad uzivajte u nocnim slikama...

Razmisljam da ofarbam felne u crnu boju ,ali se dvoumim oko toga.Sta vi mislite o tome(svaki savet dobro dosao).

Comment

• Milorad90
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2007
                • 975
                • Beograd

Nemoj felne u crno ima da ga mnogo "zatvore".
                Preterao si sa plastikama i neonkama,jos ti samo fale tribali sa strane i totalno da ga unistis,to je ipak limuzina od auta.Za to sto radis si trebao da kupis golfa 2,a ne njega jos u tako dobrom stanju.Nista mi se ne svidja,cist kiceraj.Trebao si samo felne,stakla i neki auspuh i to je to.
                Nemoj da se naljutis na ovo sto sam napisao ne mislim nista lose nego samo hocu da ti pomognem da ga sto lepse sredis.

Comment

• Yugo cabrio
                  CBC Veteran
                  • 03.01.2008
                  • 114
                  • Beograd

podrzavam.....

unistio si tako lep i jak auto...nemoj da ga upropastavas tim spoilerima i neonkama,jak je auto mozes to i da pokazes na drugi nacim....

npr samo da si stavio 16-ice i da si ga zakucao na zemlju bio bi 5 puta lepsi....

ali svako ima svoj ukus...pozdrav
                  zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO

Comment

• maks
                    CBC Član
                    • 07.01.2008
                    • 25
                    • smederevo

Renault 21 TXI

Razumem ja vas sta vi hocete da kazete ,ali da sam stavio 16-ice morao bi da menjam amortizere i opruge zbog toga sto imam problema i sa ovim 15-icama cesto se desava da zadnjii tocak zakacinje rub.Posto ovaj auto osim mene vozi i moj cale nisam mogao da ga spustim jer bi veoma brzo ostao bez prednjeg branika.Sto se tice neonke vec je skinuta.Felne mozda promenim u skorije vreme.Slobodno navedite sta vam se ne svidja da bi to promenio jer ne zelim da mi auto bude kao sto je naveo Milorad90 'kiceraj'.Svaki savet dobro dosao..

Comment

• QV lale
                      CBC Senator XXL
                      • 09.11.2005
                      • 734
                      • Zrenjanin (klek)

Lepo je to sto zelis da saslusas i sto prihvatas kritike,vidi se da si decko na mestu! Neki bi se vec raspravljali i vikali sta mi znamo i tako to...
                      i moje je misljenje kao i kod ostalih...skini plastike...imas kockast auto kao napr. i ja i nece mu stojati obli branici,spojleri itd..tvoj auto je vise za racing look...znaci neke do yaya felne,zatamljivanje,ako to volis,izduv dobar imas,ako mozes da ga spustis i to je to...kasnije modifikacije motora i da te bog vidi...vise ces postovanja izazvati snagom svog motora,zvukom i racing look-om nego cirkusom na tockovima-tribali,ogroni spejs satl spojlerima i neonkama...uradi tako,neces pogresiti...
                      nemas ljutis,sve je dobronamerno...
                      Pozz
                      Originally posted by Sheta_Junior
                      ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• mrki
                        CBC Senator XXL
                        • 08.11.2006
                        • 550
                        • nis, serbia

poslusaj ljude od ukusa

Comment

• Yugo cabrio
                          CBC Veteran
                          • 03.01.2008
                          • 114
                          • Beograd

stavi 16" a da guma bude pozadi 195/45 i nema teorije da ti kaci,ima jos manje da ti kaci nego sada.samo sto ce mnogo lepo izgledati....

a spoilere nikako.....patosiraj ga i izduv,ima da bude bombetina,tj imace mnogo vise RESPECTA prema autu....
                          zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO

Comment

• maks
                            CBC Član
                            • 07.01.2008
                            • 25
                            • smederevo

Renault 21 TXI

Sta mislite o ovom automobilu(na ovu foru sam sredjivao svoj auto).

Comment

• Milorad90
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2007
                              • 975
                              • Beograd

Ne svidja mi se....
                              Ne stoje mu pragovi a ni onaj takozvani bad look i one skrge na haubi.Maska prednja je koliko vidim sa 2l turba i to mu super stoji,prednji branik jos i moze da prodje a migavci kao da su sa buvljaka oni sa migavcima.
                              Tebi ako se svidja ti ga radi tako.

Comment

Working...
                              X