Zmaj od Bosne :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boogie
    CBC Član
    • 01.11.2007
    • 11
    • Banja Luka

Zmaj od Bosne :)

p0z!

evo i ja da se predstavim
    ima par dana od kako sam ponosni vlasnik 156-ice. Lik od koga sam uzeo auto je kupio za zenu registrovao, promjenjenio zupcasti, filtere, ulje ... i nakon nekih mjesec dana otisao na put, po povratku je zatekao pezoVa 307 ispred kuce kao veliko joj 156 heheheh, kupljena je po preporuci veoma dobrog prijatelja .... e da na satu je bilo nesto sitnije od 60000 km ... na dijagnostici je potvrdjeno ..... jos imam papiric na kome pise "NO ERROR" heheheh

Slike kacim malo kasnije sry....

i odma par pitanja.... kako god da je vozim temp. ne prelazi crtu izmedju 50 i 90....(pri dijagnostici mi ne rece za termostat) koje posljedice mogu biti ako je termostat pokojni? da li se zvuk motora promjeni? (posto tripam da se cuje ko dizel moji mi se smiju heheeh)
  • Markoni147
    CBC Senator XXL
    • 18.09.2007
    • 537
    • Beograd, Zvezdara
    • SEAT Altea XL 1.9 TDI

...

Dobrodosao medju Alfiste... To sto ti se cuje kao dizel znaci da je varijator riknuo, pretrazi malo sajt pa ces naci vise o tome. Temperatura treba da stoji na 90 stepeni, kada je hladno i pri laganoj voznji moze da se spusti do 82-83 ali ne treba ispod toga. Ako ti auto ne dostize tu temperaturu zameni termostat da ne bi vozio hladan auto jer je habanje motora dosta vece. Inace dijagnostika ne registruje gresku za termostat, to se provaljuje bas na ovaj nacin kao sto si ti provalio, dakle kada vidis da auto ne dostize radnu temperaturu. Pozdrav
    SEAT Klub Srbija

Comment

• mirdza
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2005
      • 2437
      • Katowice (PL) / Banja Luka
      • AGP / W126

Pozdrav za zemljaka!

Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Boogie
        CBC Član
        • 01.11.2007
        • 11
        • Banja Luka

Originally posted by mirdza
        Pozdrav za zemljaka!

bice slike samo mi grehota da ga slikam ovako prljavog .... danas prvi slobodan dan ... ko svabo sam, samo prespavam kod kuce cirka 5 sati .... bice danas ili sutra ....

ma ako je varijator ... nek ceka nek se mangupi nadaju da je disel ))))) mirdza ... ko u BL pravi silen/selen blokove il koji vrag je .... trap je odlican samo ta budjava gumica je malo al samo malo krenula da ide.....

znaci trebaju mi tri stavke ufff

1. termostat i silen
        2. varijator .... (ako i samo ako posto samo ja cujem a svima ostalim predi )

cjene me interesuju u SCG i ovde kod mene (ako neko zna)

Comment

• mirdza
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2005
          • 2437
          • Katowice (PL) / Banja Luka
          • AGP / W126

Na zalost, ne zivim u BL vec 10-ak godina...
          Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Boogie
            CBC Član
            • 01.11.2007
            • 11
            • Banja Luka

Originally posted by mirdza
            Na zalost, ne zivim u BL vec 10-ak godina...
            ... sad se sjeti ... "vidjao" sam te na blic-u .....

EDIT:

ev' sad mi je jos jedan lik rece da sam puko zmajchek predi .... tj. jede malu djecu ... cipelice ispadaju kroz auspuh ... znaci varijator je oke ))))

cekam platu pa idem da mjenjam termostat i silen .... a to je sledece sedmice ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Comment

• stefan123
              CBC Senator
              • 30.06.2007
              • 272
              • Podgorica

Pozdrav..Srecno!

Varijator je zezancija...cak i ako kupis novi moze brzo da podje, pogledaj na forumu masu je pisano..
              Meni se cuje samo kad upalim auto i 5-6sec nakon toga i onda se umiri..ali ni tad motor nije skroz tih (sto mi se naravno i svidja) nego malo kao sportski rezi uvijek...

Termostat trba brzo nakon paljenja da digne temp na 80-90 stepeni i tako ostane zavisno od uslova voznje....
              www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
              Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

Working...
              X