Mercedes 124 Coupe
Collapse
X
-
volan
Da znas, sad sam malo gledao sliku, i stvarno volan ne izgleda nesto.
Ali, uzivo je 'Bas Dobar'. Nekako lepo lezi u rukama. Ima dva mala tastera za sirenu (za palceve).
A i pise BRABUS.
Sve u svemu meni se svidja (stvar ukusa)
Inace. Skoro je bio malo havarisan (kad das zeni da vozi).
Tako da sam ga sad sredio i pozadi stavio stop svetla od novije 124 (s tim sto mi idiot s nekog otpada doneo u dve nijanse, sto se nije videlo dok ih nisam oprao, ali resicemo i to...)
Bice fotki
Comment
-
-
karakterisitike
1989 godiste.
motor naravno 2300, karakterisitke svi znate...
ima plin
e da pise Sport. (u odnosu na onaj burazerov malo je tvrdji, stabilniji)
ja sam III vlasnik (bar mislim da jesam)
presao jos malo pa 300.000 (po satu)
Od opreme skoro nista.
Ne znam sta da kazem a da ne znas, posto imas isti.
Inace stavio bih jos neku sliku, al trenutno imam 'crne celicne' felne, pa nije bas reprezentativan.
jbg zakasnio sam na podelu ratkapni od duranga.
Comment
-
-
Fino su mu legle ove felne. dobro sad je zimski setup ali nadji neke ratkapne.
Rucica menjaca je zrela za zamenu, volan nije ni po mom ukusau al opet ti najbolje znas sta ti se svidja i pogotovo kakav je osecaj sto je ipak vaznije od toga kako izgleda.
Jesi to malo radio sa drvo nalepnicama pored otvora za ventilaciju
Comment
-
-
Sta fali rucici, nije ni ogrebana, samo se cakli.
Ne dirajte mi volan.
E te nalepnice, lepio ih jos neko u austriji.
Sad cu ja malo da kritikujem:
ostala drvenarija malo izbledela od sunca.
iscepkano mi vozacevo sediste.
izgubio poklopac od kantice za vodu
guli mi se lak na haubi
otpala plastika sa antene koja je zardjala
crko izgleda motor od podizaca stakla (levog)
napukla sofersajbna
brisac na interval nekad radi, nekad ne.
3 do 4 grejaca zadnje sofersajbne ne rade
ima svetla sedista, tako da se uzasno prljaju, a najvise od ciste vode. Znaci gde padne kapljica tu ostane fleka
Nedostaje mi izolacija sa haube, kao i zastita ispod motora.
E vidite sve to mene uzasno nervira, ali od kad sam ga kupio, vicem kako cu to sve da sredim ali nema se vremena.
A najvise me nerviraju macke iz dvorista...
Comment
-
-
A da vidis moja sedista kakva su! Posebno vozacevo! ... Nemoj enterijer da peres bilo gde, nego ISKLJUCIVO tamo gde peru ZAISTA dubinski i jos bolje ako znas nekog ko je pre par meseci kod njih prao pa se nisu pojavile fleke. Ja sam prao u hotelu Metropol. Prebrisali mokrom krpom, navukli najlone - ja kad sam dosao po auto, odusevio se - izgledalo je kao novo! Posle mesec-2 pocele da se pojavljuju prljavstine, posebno na vozacevom sedistu. Odakle? Iz samog sedista! Nisu prali dubinski, pa prljavstina zbog vlage i pritiskanja (pri sedenju) pocela da "isplivava". ... Zajebi reklame i price da su na glasu jer dolaze skupi automobili. Samo po preporuci nekog ko je vec prao kod njih i to pre 2-3 meseca.Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Originally posted by dr.benzOriginally posted by bota
...brisac na interval nekad radi, nekad ne.
Uglavom radi kad ne pada kisa, a ne radi kad pada
A sto se tice onog pranja, Vlado sad si mi ustedeo pare, bas sam mislio kod njih da odem.
Javi kad cujes za neke dobre. Jel i tebi enterijer svetle boje?
Sto se tice onih macaka. Ima ih 30 u dvoristu zgrade, dvoriste blatnjavo, a obozavaju da pretrcavaju i spavaju na mom 'mecetu'. Znaci ne vredi da perem auto, dok ne nabavim otrov
Comment
-
Comment