Sam radio, u servisu samo uzeli dijelove. Nisu mi izgledali bas upuceni, a i znam neke price o ovom ovdje Citroen servisu, tako da... No sad sam vec nasao ovdje lika dobrog za PSA vozila, pa ak sta treba, njemu vozim auto. Sreca za sada auto dobro slusa...
jos 1 saxo vts bleutander
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kaisevi su mu menjani na 131000km zapisano je sa strane na plastikama i zadnji lezajevi utegnut je maksimalno probao sam ga na poljskom putu kad sam kupovao. jedino ulje filteri antifriz rece mi da je zamenjeno ali nikad nije sigurno kad nema servisnu knjizicu. i ona plocica 16v drug je cackao i igubio je negde dok je probao. jer ima to negde da se kupi ?
mishkom
a taj plavi vts je 1.6 8v 2000. u negotinu je bio moj pa sam ga prodao da bi kupio sa 16v razlika je velika evo slike i tog saxa

Comment
-
-
sad gledam slike od gore unutrasnjosti i motora, iskreno presao je on mnogo vise nego sto tu pise i malo mi pohabano deluje
ali opet za dobru cenu si ga uzeo tako da jbga sve ima svoje.
a za starog saxa napred mi je vrh, dok pozadi ne podnosim ove plastike na saxu..
a to sto ti pise da je na 131000km menjan kais, budi ti pametan pa uzmi i menjaj sve to, ko zna od kad to stoji tu, i zabari imaju fore da pisu to pred prodaju iz dosade .. ne bih se ja igrao sa tim
Comment
-
-
bitno je da nije otvaran, ne trosi ulje i da ide dobro e sad sve te sportske zujalice nisu da se samo lickaju ali prelaze i po 300000km bez osvezavanja motora. za te pare je super s obzirom kakve sam video na pijaci puni ulja i ladno ti u oci govore da je to od pre neki dan i samo obrises i teraj
Comment
-
-
pa teram ga i ja ponekad, da ostane u formi, mislim da ne moz' da skodi normalna voznja nikako
da znas da bi mogao da se organizuje skup neki, ima nas mnogo ...
i t-cut, razredjivac u ruke i skidaj sa onih bedzeva citroen i saxo boju kad se vec ogulila..
Comment
-
-
pazi ako ga je vukic testirao, ona mora da je to to!Originally posted by alenasdrug koji ga je testirao inace vozi kruzne trke (106 i saxo) vukic iz zajecara misli da mu je pojacan motor.
on je najvise osetio na svojoj kozi, sa swiftom, kako ide saxo VTS....
Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-

Comment