On nema plavog corrada kez nego eto tako menja boje malo...
Zato se i zove sada "CORRADO G60-VR6-16V"
Da ne cimamo cika Rocky-a sada u kasne sate, evo ja cu ti objasnim ukratko...
Ovaj je bio g-60, a sada je VR6
Ovaj je KR 1.8 16v...
A ovaj je najaci od svu decu i on je 1.8 turbo...(samo nema ove felne sada)
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Milsim da vredi najmanje 3000e...zato sto ne mozes da verujes u kako dobrom stanju je taj auto...ali ozbiljno...utegnut je za sve pare...decko ga odrzava ali mnogo dobro...pere ga na dva dana...ima neko bruka vesanje na njemu, alarm, cb, sedista na struju, muzikicu, momo volan itd...ne mozes tackicu da mu nadjes na farbi...ma extra je videces...meni iskreno ne idu te trokrake felne na njega, ali u globalu kazem da je auto ful...
Evo i neke slike sam nasao od tog scirocca...
dap...a kod njega on i jos jedna osoba koja snimala...pa to mu dodje to otprilike...ja imam mehanicku k-glavu, a on elektronsku...ja 95 konja, on oko 110 konja...problem je u tome sto ne znamo tacno koliko ima zato sto mu je auto registrovan na 1600kubika...
Uglavnom pre mi je bezao do 100 mnoogooo...a sada za duzinu auta...
Da njegov ima elektrosnku, samo sto moj ima komp i brdo elektronike, za razliku od njegovog...
Pa u tome je stvar... ...videces i sam...ako mozes negde imas sliku mog motora u mojoj temi...e ako nadjes negde isti takav motor sa sivom K-glavom to je kao njegov...
Moj ima crnu K-glavu, a njegov sivu K-glavu...
Pasce neki motorcic u moj iroc...samo da se zarade parice...ne zurim se ja nigde...a taj neki moze da bude ili ABF 2.0 od 150 konja...ili VR6 2.9 od 190konja... samo polako da mu ja prvo odradim kocnice i vesanje komplet pa onda idemo na motor...
Comment