MRKI kad budes imao uzmi CORRADA veruj mi mnogo je bolji,skoro svi se okrenu za njim,kad budem dobio na nekoj nagradnoj igri ja te castim s jednim G60 ,ako ne kupis do tada
Prvo da pohvalim kola...da je ikona jeste, da je lep jeste, da obozavam srebrno-crnu kombinaciju obozavam! A sad da pitam u koliko je sati okupljanje na Banjici da svratim?
mi smo u 18h gore,trebalo bi da bude dosta ljudi!vozio sam VTS ide mali kao... mada su mu kocnice smrdele u p.m dal zato st sam preterao ili je bilo nesto drugo bem li ga!
Pre 4-5 dana na NBGu u blizini instituta za majku i dete, da nije slucajno bio tvoj? Jos brutalnije izgleda uzivo! A i ako nije tvoj oba su savrsena!
Neko rece decacki san, ma zivotni!!!
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
dobar auto,san mnogih.cestitam.ja sam imao vr6 2.9 motor 190 ks ugradio sam mu plin i trosio je od 12 do 15 plina a isao je ...
to je pravi motor za njega
ugradio bih sekvenc,jel jedino tad mislim da bih isao kao na benzin!
ne secam se dal sam bio ja kod MAJKA I DETE,ali drugacije izgleda uzivo slike su mi lose sa moba.slikacu ga sa foticem ovih dana.
WR ima najbolji zvuk na svetu,nisam naleteo ni na jednog da se potrkamo da vidim sta se desava!
Comment