tebi je mogao obican,a meni ne zbog kompresora!
Corrado G60-VR6 biTurbo :D
Collapse
X
-
Comment
-
-
Originally posted by milan_g1Pre 4-5 dana na NBGu u blizini instituta za majku i dete, da nije slucajno bio tvoj? Jos brutalnije izgleda uzivo! A i ako nije tvoj oba su savrsena!
Neko rece decacki san, ma zivotni!!!
Rocky, matori...nadam se da se vidimo ovih dana......zvacu te ja...da vidim sta ti se desilo kada u ovo tvoje cudo hoces da stavis plin...da vidim ko te je nagovorio na taj greh...
...posto znas ti da sam ja veliki protivnik plina...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
Originally posted by Rocky G60SCIROCCO PA TI SI ZIV????????????????????????????????????????
MENE NIKO NIKADA NECE STICI,A KAMO LI TO TVOJE CUDO NA D2...ma tuga... bio sam juce na banjci...nisam imao krede, zvao bih te...mislio sam da ces doci...ali nema veze...videcemo se drugi put...
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Rocky G60jel imas neku slicicu od tvog corrada,za knaci koliko para je otisao?
scerocco mora da si dobro zaradio kad te nije bilo tako dugo? :kadr
D2 mozda ima neko brzi,al ne i ludi
jel bilo nesto na banjici?...ma zaradilo se kao nesto...
Na banjici je bila kisa, kisa i samo kisa...znaci ne mogu da verujem...ne moze proci jedan skup a da nesto ne pada ili da nije hladno onoliko...pa da moramo da pijemo antifriz da se ne bi smrzli......znaci tuga...
Videcemo se ovih dana...docicu ja do tebe...da vidis scirocca uzivo...sredio sam ga od napred extra...mozes videti i u mojoj temi...nego mene zanima tvoja makina...ocu da me provozas dok nisi stavio plindzu......i mozda da ugovorimo da stanes na crtu sa mojim burazerom...pa da snimimo...mada faka...da ovekovecimo taj trenutak...i da kazemo da je Honda
Comment
-
-
I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Originally posted by NemaNKo drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
Comment