otisao je za 3200 e.bio je samo bez koze
Corrado G60-VR6 biTurbo :D
Collapse
X
-
Rocky...evo da okacim malo i tvoj snimak...kako si ga malkice turirao......znaci...kako dobro zvuci ovaj g-lader...
http://www.youtube.com/watch?v=00i5pH6b0kM
Samo tebra......evo ti jedan savet...nemoj vise da ga turiras sa otvorenom haubom...sada cu ti kazem zasto...zato sto ces uvuci neku pticu tamo gde ti je usis za vazduh...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
Originally posted by Rocky G60pa slabo si ga prodao,sad za te pare mozes da nadjes samo neku dresinu!
SCEROCCO pocela benziska pumpa da zuji,jel to znaci da ce uskoro da rikne
koliko je remont?
A da kupis novu pumpu visokog pritiska...kosta oko 115e...i ne dobijas garanciju uz nju uopste...znaci ako ti rikne...obrises **** sa njom...
Tako da remont se vise isplati...Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
Originally posted by Rocky G60brate prestala da zuji dal to znaci da ima sanse da ce da prezivi i ostavi mi 50e u dzepu?
Comment
-
-
Originally posted by SciroccoOriginally posted by NemaN
Bice gusto i te kako...shuto-expressway.com
Comment
-
-
Originally posted by BRABUSOriginally posted by Rocky G60brate prestala da zuji dal to znaci da ima sanse da ce da prezivi i ostavi mi 50e u dzepu?
A onda (1994-1996) su koštale kao da su bile zlatne.
Comment
-
-
kad sam se parkirao kuci pocela da zuji odmah odem na pumpu sipam mu 500kinti (sirotinjski) i posle par min. vise se nije cula,al da budem iskren posto je kazaljka od corbe pocela da laze par puta sam ostao bez goriva,tako da me nebi cudilo da rikne pumpa,a dal bi mogla s nekog drugog auta???
a sto se trkanja tice videcemo za vikend nije problem,samo reci te kada,nema smisla da gledamo tudje snimke nego nase,samo mnogo mi cadji auto pa ponesite malo vode da operete vase hondice posle trke
Comment
-
Comment