Alfasud 1,5 ti 1982
Collapse
X
-
Bas dobro izgleda za svoje godine...i ja sam imao nekad suda ali sa petoro vrata i 1.2 motorom...Medjutim mog su godine pojele tako da od rdje nije mogao da se vozi vise i morao je da ide pod brusilicu...sad mi ga je nekako zao..Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
-
-
lep primerak sud-a,bas se retko vidjaju danas posebno u nekom pristojnom stanju,fale joj dobre felnice i ko bombona,sto se vizuelnog dela tice...Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
-
-
Leutius pa to je alfasud mk2 imam ja delova za nju ako ti nesto treba! Vidi se u pozadini slike.... Joj kakvu pilu mozes napraviti od tvoje alfe! Inace ja imam mk3. Evo jedne slike moje alfe
Uploaded with ImageShack.us A pogledajte kako moze da izgleda jedna sud-ka http://www.cuore-sportivo.co.uk/bert/index.htmlPOMOC PRIJATELJA! Potreban mi je lek koji se ne proizvodi u Srbiji,ali ga ima u Holandiji,Grckoj.... Ako neko zeli da pomogne moj mejl je sinisa1979@tippnet.rs
Comment
-
-
Znam kasnije sam video da je i prodaje.... Jbg kad sam video ocuvan primerak alfe ostao sam bez teksta.POMOC PRIJATELJA! Potreban mi je lek koji se ne proizvodi u Srbiji,ali ga ima u Holandiji,Grckoj.... Ako neko zeli da pomogne moj mejl je sinisa1979@tippnet.rs
Comment
-
Comment