Renault Clio II 1.4 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • eki86
    CBC Član
    • 15.11.2005
    • 82
    • Bor

Renault Clio II 1.4 16v

Prodao sam Clia i kupio isto Clio ali za broj veci, Clio II.

Renault Clio II Phase I , 2001. , 1.4 16v, 72kW / 98 KS, 88.000 km, full, uvoz iz Svajcarske od prvog vlasnika, extra sacuvan, kao nov.

Evo i slike, slikane su mobilnim tako da nisu neki kvalitet, slikacu ga digitalcem pa cu onda postaviti lepse slike ...

• shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

Pa stvarno ocuvano deluje na slikama! Nek je sa srecom! Daj i neku unutrasnjosti... Meni jedino sto smeta su stop svetla, tu bih ti preporucio da uzmes ili kao sto su na restilizovanom kliju(sa providnim krugom) ili da ofarbas ova. Nemoj da se ljutis to je samo moje misljenje, deluju mi previse plasticno i jeftino. Sprej ti je 500din. tako da mozes bas lepo da ih sredis za male pare, a ucinice dosta da poboljsa izgled. Eventualno i zmigavce u istu boju (kao stopove) i to je to. Farovi su bas lepi sto im je srebrna unutrasnja plastika, ide uz boju kola. Mozes stopove i zmigavce u srebrnu ili crnu, ili kombinaciju boja, igraj se, samo vodi racuna da zastitis lepo povrsinu koju ne zelis da ofarbas i cepaj! Ja bih da sam na tvom mestu napravio tako da bude stopaljka crna sa trouglom u sredini(koji prati liniju) srebrne boje! Crni stop- veca povrsina- ide uz lajsne, kvake, retrovizore i ostale plasticne delove, a trouglic bi isao uz kola. A mozes i srebrni krug u sredini da bude asimetricno!Bas bi bilo ekstra! Ili cela u crno... U svakom slucaju menjaj nesto! A sto se tice vidljivosti, nemoj da brines, bice isto kao i sa fabrickom varijantom, Trazi sprej bas za farbanje stopova. Pozz

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

Ma nebi ja tu nista dirao Clio izgeda odlicno, bash bi posedovao jedan takav, pogotovo sa tim motorom Daj slike unutrasnjosti.

Comment

• SAXO
        CBC Senator
        • 16.12.2007
        • 251
        • Meljak

Lep clio,nego mi ove gume izgledaju male,koja je dimenzija,hoces li stavljati neke malo vece
        Da te lepo sluzi...

Comment

• Fiat stilo
          CBC Senator
          • 12.02.2008
          • 205
          • Beograd - Kumodraz

fiat stilo...

Lep auto...Ja bi mu samo stavio vece felne i zatamnio stakla...........

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

Originally posted by SAXO
            Lep clio,nego mi ove gume izgledaju male,koja je dimenzija,hoces li stavljati neke malo vece
            I meni je ovo prvo upalo u oci. Bas su tanke gume. To je oko 165/65 R14 cini mi se... Valjalo bi da uzmes vece i sire. Bice mnogo lepse. Evo mozes moje da probas, posto ih jos nisam stavio u oglase, pa da vidis kolika ce promena biti!

Comment

• eki86
              CBC Član
              • 15.11.2005
              • 82
              • Bor

Da gume su 165/65 R14, ali iskreno da vam kazem, ne smeta mi. necu sad da pucam pare na gume, felne itd. samo cu da ga zatamnim i vozi misko. u kasnijoj fazi cu da mu kupim neke sire gume. zao mi ove ga menjam jer su nove, napred zimske goodyear, a pozadi letnje fulda.

inace evo jos slika:

to bi bilo to.. hvala svima na cestitkama .

Comment

• eki86
                CBC Član
                • 15.11.2005
                • 82
                • Bor

Evo ovako, sto se tice potrosnje, mereno po sistemu sipaj do cepa, vozi, ponovi sipaj do cepa, pa racunaj

sipao sam, presao 468 km, sipao ponovo do cepa, odnosno tad je "caknulo" 30.2 l (mada mi je sipao za 3000 din., 30.7 l, znate kakvi su ovi na pumpama), i na kraju racunica. 30.7 / 4.68 = 6.56 l / 100 km , sto je po meni odlicno. Inace od 468 km, 360 km je otvoren put, a ostalo po gradu. Toliko od mene.

Comment

Working...
                X