novo chedo
Collapse
X
-
A sto na snimku izgleda kao da se auto posle prebacivanja u drugu malo zagushi pa tek onda pocne da puni kako treba?
Jesi merio ubrzanje do 100km/h?
Mozda je i do snimka, youtube-a ili neceheg treceg, ali meni tako delujePower of dreams !!!
Comment
-
-
Fino auto nema sta, nek ti je sa srecom
Upravo sam pogledao snimak, ima mnogo lep zvuk a izgleda da fino i ide, a ovo zagusavanje posle saltanja prve i druge sam i ja primetio, da nije kvacilo u pri kraju pa malo proklizuje ili tako nesto, ili se mozda novi vlasnik navikava na novo kvacilo hehe
Comment
-
-
U principu od svega po malo. Samo nije kvacilo. Stavljen je novi set pre nekih 1000 km. Problem je sto i sa 17'' slafuje iz prve u drugu pa se udavi, a i ja se privikavam na novi auto. Problem je i sto je mnogo tvrdo vesanje pa gubi traciju i na njmanju neravninu. Morao bi da idem kod nekog majstora da mi popusti malo jer je fabricki namotano sve do kraja pa je tvrda do zla boga. Ledja ne osecam vec par dana. nace je nisam merio do 100-tke/ Icicu na dyno pa cu videti sta i kako.
@ v-tec
evo i slika motora, sorry sa malim zakasnjenem
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Comment
-
-
Originally posted by HondaA sto na snimku izgleda kao da se auto posle prebacivanja u drugu malo zagushi pa tek onda pocne da puni kako treba?
Jesi merio ubrzanje do 100km/h?
Mozda je i do snimka, youtube-a ili neceheg treceg, ali meni tako deluje
hondaholic, samo poskidaj one dve tri suvisne reklame sa zadnjeg dela i nista ne diraj
Comment
-
Comment