Ja sam Igor , 33 godine, zivim u Podgorici, ozenjen.
Virusom sam zarazen, chini mi se od kada znam za sebe. Kada sam prije 9 godina zaradio prve ozbiljnije pare, odjurio sam na auto pijacu, sjeo u onu prchvaricu na ulazu i chekao. A onda je nishla ona...33 1,5 TI!!!
Odjurio sam za chovjekom, pitao poshto je, iskeshirao i ... tri dana mi nisu mogli maci osmijeh sa lica...a onda su doshle 164 TS crvena, pa 155 1,8 Sport crvena (uzela je murija)
, 155 1,8 TS (narrow) plava...
Nakon porodichnog vijecanja, koju sad Alfu da kupimo, Coda Tonda (moja supruga) je odluchila da mora da bude velika Alfa. Nakon isprobavanja par umornih V6-ica a poshtujuci lik i djelo Sergia Pininfarine, sad smo vlasnici 164 TS Super. I tako moja borba sa torque-steer-om se nastavlja...
Virusom sam zarazen, chini mi se od kada znam za sebe. Kada sam prije 9 godina zaradio prve ozbiljnije pare, odjurio sam na auto pijacu, sjeo u onu prchvaricu na ulazu i chekao. A onda je nishla ona...33 1,5 TI!!!
Odjurio sam za chovjekom, pitao poshto je, iskeshirao i ... tri dana mi nisu mogli maci osmijeh sa lica...a onda su doshle 164 TS crvena, pa 155 1,8 Sport crvena (uzela je murija)
, 155 1,8 TS (narrow) plava...Nakon porodichnog vijecanja, koju sad Alfu da kupimo, Coda Tonda (moja supruga) je odluchila da mora da bude velika Alfa. Nakon isprobavanja par umornih V6-ica a poshtujuci lik i djelo Sergia Pininfarine, sad smo vlasnici 164 TS Super. I tako moja borba sa torque-steer-om se nastavlja...

. 

Comment