Alfa 147, 2.0 T.S

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bogi147
    CBC Član
    • 22.02.2008
    • 13
    • Beograd

Verovatno sam ja, bio sam ovih dana tamo. Vidjao sam ja jos jednu na NBG-u. Meni je 11.2 najniza prosecna.Obicno je oko 12-12,5 :-)) Ortakova 155 1.8 TS trosi oko 10, ali ja stvarno ne znam sta on radi sa tim kolima, verovatno taxira. Meni je corsa 1.4 trosila 10. Dosta vozim po gradu. Vozim brze 70% vremena, derem 20%, a ono ostalo je taxiranje. Jos je nisam poterao po Ibarskoj, mada se meracim za praznike, tako da cu videti, nadam se da ce biti oko 10 Mada kad povuku krivine i neka kolona za preticanje i to ce biti tesko. Ali plin mora da padne, sa velikom tugom ovo izjavljujem. Sto se tice felni, tesko ces da ih maznes, posto imaju neki Americki kljuch (doneo ortak) extra je, to sam stavio na sva kolica. Nije kao ona nasa sranja da se polomi posle 5. zavrtanja, a ima milion i jednu kombinaciju. A, naravno sreca moja mi je uvek na oku, kad ne spava u garazi E, da mozda cu ih prodavati posto imam neku ponudu za GTA 17".Mada imajuci u vidu kakvi su ovi nasi putevi, ko njive, tesko cu se odluciti na to. Sa ovim 16" se borim kad kocim i udjem u kolotrage, a kamoli sa 17".

Comment

• spanjeli
      CBC Senator XXL
      • 17.09.2005
      • 532
      • Nis

Prelepa Alfica,evo jedan poklon od mene...

Originally posted by Sheta_Junior
      Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Markoni147
        CBC Senator XXL
        • 18.09.2007
        • 537
        • Beograd, Zvezdara
        • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Originally posted by Bogi147
        posto imam neku ponudu za GTA 17".Mada imajuci u vidu kakvi su ovi nasi putevi, ko njive, tesko cu se odluciti na to. Sa ovim 16" se borim kad kocim i udjem u kolotrage, a kamoli sa 17".
        Ako ti odbijes tu ponudu za 17, ja je ne bih odbio ako je normalna cena pa ako ti nije tesko posalji mi telefon toga koji prodaje na PM... Naravno ako se ti ne odlucis za njih... Pozdrav
        SEAT Klub Srbija

Comment

• Bogi147
          CBC Član
          • 22.02.2008
          • 13
          • Beograd

@ Spanjeli Bravoooo legendo, extra je fotka, odmah ide na desktop, samo steta sto je nisam oprao, mislim da je jedina bila prljava. Jbg, nisam stigao.

@ Markoni147 Vrlo rado, ali felne mi shalje devojka iz Italije, ako se odlucim.
          Ne bih smeo da ih narucim, a da ih ona ne vidi na kolima kad dodje, posto sam joj se vec popeo na glavu sa felnama Nekom sam u prethodnom postu napisao da su bile neke Alfine 17" u Alu Roki na Autokomandi, nisam ih video posto su bile na sajmu, ali kad mi ih je vulkanizer opisao shvatio sam da su GTA. Rekao je da su nove, i da kostaju 450 evra, cena mi nesto smrdi.

Comment

• Markoni147
            CBC Senator XXL
            • 18.09.2007
            • 537
            • Beograd, Zvezdara
            • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Nisu te kod Rokija GTA felne, nego neke Antera, i ruzno bi stajale jer su ispupcene... Ja vec mesecima trazim felne kod tih vulkanizera ali ih ne nalazim... Na kraju cu neke nove kupiti...
            SEAT Klub Srbija

Comment

• Bogi147
              CBC Član
              • 22.02.2008
              • 13
              • Beograd

Jel si gledao kod onog na uglu Ugrinovacke i Rade Koncara u Zemunu, ja sam kod njega uzeo replike za bmw-a i naravno kod Danka? Mislim da bi kod Danka mogla da padne i neka porudzbina? Mozda cu ja ici sledece nedelje do Danka, pa cu se raspitati. Ove sto sam nasao u Italiji su skoro nove i kostaju 650 evra. Uz njih bi morao i nove gume, sto bi me izaslo preko 1000evra, a to mi je extra puno u ovom trenutku, jer mora i plin da se stavlja.

Comment

• Markoni147
                CBC Senator XXL
                • 18.09.2007
                • 537
                • Beograd, Zvezdara
                • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Gledao sam i kod njega, i kod Danka, bas svuda... Taj u Ugrinovackoj je imao jedne lepe 17ice, ali ih je cenio oko 650 EUR sto je mnooogo za polovne felne. Mozda cu imati neki popust za nove pa se mozda i ponovim... Gume vec imam na ovim felnama tako da je to olaksavajuca okolnost
                SEAT Klub Srbija

Comment

Working...
                X