Verovatno sam ja, bio sam ovih dana tamo. Vidjao sam ja jos jednu na NBG-u. Meni je 11.2 najniza prosecna.Obicno je oko 12-12,5 :-)) Ortakova 155 1.8 TS trosi oko 10, ali ja stvarno ne znam sta on radi sa tim kolima, verovatno taxira. Meni je corsa 1.4 trosila 10. Dosta vozim po gradu. Vozim brze 70% vremena, derem 20%, a ono ostalo je taxiranje. Jos je nisam poterao po Ibarskoj, mada se meracim za praznike, tako da cu videti, nadam se da ce biti oko 10
Mada kad povuku krivine i neka kolona za preticanje i to ce biti tesko. Ali plin mora da padne, sa velikom tugom ovo izjavljujem. Sto se tice felni, tesko ces da ih maznes, posto imaju neki Americki kljuch (doneo ortak) extra je, to sam stavio na sva kolica. Nije kao ona nasa sranja da se polomi posle 5. zavrtanja, a ima milion i jednu kombinaciju. A, naravno sreca moja mi je uvek na oku, kad ne spava u garazi
E, da mozda cu ih prodavati posto imam neku ponudu za GTA 17".Mada imajuci u vidu kakvi su ovi nasi putevi, ko njive, tesko cu se odluciti na to. Sa ovim 16" se borim kad kocim i udjem u kolotrage, a kamoli sa 17".

Comment