honda prelude
Collapse
X
-
Jeste da je stock, ali je taj auto fantazija.
Šteta što ih kod nas slabo ima, zbog Euro3 norme, a i oni koji su mogli nešto da muljaju sa uvozom, nisu uvozili ovakve automobile (pogotovo ne bi 2.2).
Koje ulje sipaš i koliko posrče i pri kojem režimu vožnje?
-
-
Ne znam koje ulje je u njemu, znam samo da je odrzavan u zvanicnom honda servisu, ali ne znam sta sipaju, na racunu pise: "5w30 deluxe engine oil" . Momak koji mi je prodao mi je dao jednu litru "pennzoil" ulja 5w30 ali je rekao da on nikada nije dolivao vec samo odlazio na redovne servise. Ne mogu da kazem koliko ulja trosi, tek sam prevezao oko 200km, ali cu svakako pratiti situaciju...
Auto jeste fantazija, stvarno ne znam sta bih mogao da uradim da ga ucinim lepsim, vidjao sam svakakve "body kit"-ove ovde sto stavljaju i to je meni ruzno, bas mi se ovakav stok svidja
Malo su felne ostecene tu i tamo, mislim povrsinski, ne iskrivljene, i to bih mogao da sredim i to je sve... Motor nisam slikao jer je prljav, izgleda da nikad nije opran, moracu da ga odnesem na pranje pa cu slikati
pozdrav
Comment
-
-
Pre svega, pazi na potrošnju ulja, zna taj VTEC da popije, pogotvo jer je 2.2, pa ima veće apetite. Daleko od toga da motor ima problema s tim, pogotovo ako je u dobrom stanju, samo ti skrećem pažnju. Zavisi kako voziš, pri manjim obrtajima i neće trošiti, ali pri čestim ulascima u VTEC hoće. Samo nemoj da ga voziš na niskim obrtajima, brzo se ulenje Hondini motori.
Što se izgleda tiče - pa što ne kažeš!
Vidi sad:
Za mene je ova crvena preluda jedan od najlepših automobila koje sam ikada video. Znači treba da nabaviš prednji i zadnji lip, gledaj da bude baš ovakav. Potom oboji pragove u boju karoserije i gledaj da nađeš neke ovakve felne. Ove su sa Civica TypeRa EP3, ne znam da li takve imaju tamo da se kupe. Za kraj, nije obavezno, ali bilo bi lepo, neke opruge koje će još koji cm spustiti auto, ali ništa preterano. OK, neće biti ko ova crvena, jer ova ima baš ludačku boju, ali siguran sam da će da bude prelepa!
Comment
-
-
Da, ova crvena je prelepa. I ja sam mislio maksimalno nesto kao to, znaci, neki diskretni lipovi. Na ovoj crvenoj su i pragovi stavljeni drugaciji, stok su samo ravni. Spustati ga necu, ovo mi je sasvim dovoljno, a felne za sada neka ove stoje pa ako mi dosadi jednog dana, videcu...
Hvala na savetima i lepim recima
pozdrav
Comment
-
-
Hvala pohvalama....
Za sada ne planiram jos nista sto se tice stajlinga, moram malo finansijski da se oporavim prvo od kupovine. Felne nisu nista posebno, ali su takve stok, nove su prilicno skupe, a i morao bih gume da menjam, a ove su skoro nove, tako da za sada ostaju. Raspitacu se koliko je da sredim felne malo jer su izgrebane na par mesta i lak se ljusti.
Jedan zanimljiv detalj... rucna kocnica je na nezgodnom mestu, sa desne strane izmedju sedista, pa je malo nezgodno povuci. To je sigurno zato sto je za japansko trziste volan sa te strane, pa je njima lakse :-)
Auto mi je toliko lep da se svaki put bar 3 puta okrenem za njim kad izadjem iz kola :-)
Ima nekih par sitnica koje treba da sredim, jedan far mi je zamagljen iznutra, cini mi se da nije voda usla, vec da je jednom prilikom sijalica izgorela i da je zadimila plastiku iznutra. To cu probati sam da ocistim, mozda cak i kroz rupu za sijalicu, a ako ne, onda da odlepim plastiku jer su mi ovde rekli da je far novi oko $400
Ako neko ima predloge kako da ovo resim, neka kaze, saveti su dobrodosli
pozdrav svima.
ps. Ako se uclanim u klub, jel imam neki popust ovde na servis i delove? Jel imate neke sponzore iz Vankuvera? :-)
Comment
-
-
Vozio sam taj model i imao sam istu situaciju sa malo zamagljenim farom. Mogao bi da prefarbas spojler na pragu, izgledace mnogo lepse a nije neka investicija. Ja sam prvo to uradio a onda mi je zadnji branik bio nekako plitak pa sam i njega preradio a onda naravno nema stajanja pa sam preradio i prednji branik i promenio felne iz 15 inca u 16.
Sve u svemu razumem te kad kazes da se uvek okrenes da je jos jednom pogledas.
Da se lepo provozas s njom
Comment
-
Comment