BIMER MOJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bmwscaner
    CBC Član
    • 27.02.2008
    • 39
    • LJUBUSKI Bosna I Hercegovina

BIMER MOJ

evo moje trenutne vozilice a ne zadugo jer ce uskoro na restauraciju jedan malo stariji model e30
    ovaj je 320 iz 85 godine stakla na struju board computer... M technic

a evo malo igrarija u PS kako ce otprilike izgledati ovaj sta ce na restauraciju
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

Lep nema sta,stvarno dobro izgleda,super mu i stoje ove petokrake, sto bi rekao Cola,ne bi ja tu nista diro...Ovo u PS sto si radio,felne su ok ali su mi stakla pre tamna,meni se nesvidja kad je full zatamnjen,nekako mi ne lezi,vise bi mu leglo 15% recimo,moje misljenje...
    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• TOKYO
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2006
      • 1696
      • Beograd- NBGD

Fin auto,bilo bi lepse da je neka crna ili tamno siva boja ali ajde

Ove felne definitivno ne idu uz ovaj old school auto,pre potrazi nesto ovako! Pozz. . ..

MY ex RWD Alfa
      Drift & Donuts & Track

Comment

• -Miki-
        Moderator
        • 09.11.2005
        • 708
        • Valjevo
        • Honda Accord coupe cg4

Dobro dosao na forum !
        Lep auto ,mislim samo da preterujes u modifikacijama a takodje ove felne na njemu su ok ili eventualno upravo kao sto Tokyo rece nesto od onih bi mu mnogo bolje cucnule od ovih sto ti hoces da stavis ali stvar ukusa i licni izbor odlicno je ocuvan auto nemoj ga samo upropastiti kicem (neonke,lampice,nalepnice i ostale bofl dzidzubidze )

Pozz
        Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Al se sija fale ti m technic sajtne.
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Fiat stilo
            CBC Senator
            • 12.02.2008
            • 205
            • Beograd - Kumodraz

fiat stilo...

Auto je eksteam ovakav...Fabrika je majka to da znas........

Comment

• bmwscaner
              CBC Član
              • 27.02.2008
              • 39

pa trudio sam se odrzavati ga koliko sam mogao svojim financijama kupio sam ga sebi za 18 rodjendan dakle pre 4 godine imao sam tada i jedan 325 na kojem sam se ucio prvim vozackim koracima i nekoliko sam ih promjenio ali ovaj mi nekako prirastao srcu i promjenio je 3 srca ( motora) 2.3 , 2.5 i sad opet vracen njegov stari 2.0 ali i on je u qrac otisao puknula je karika najvjerovatnije pa sam se ohladio od njega nisam raspolozen da ga radim
              ali sad do kraja 3 mejseca u garazu cu ugurati 323 iz 83' godine PRVI BMW e30 KOJI SE VOZAO U MOM KRAJU dakle ja sam 3 vlasnik i auto je dosta zapusten ( izgorila boja unutrasnjost itd. ) ali je motor idalje pravi biser jer mu je prosli vlasnik inace moj dobar prijatelj odradio full generalku malo prije nego sa ga je prestao vozati ( razlog ozenio se )
              slike ce dolaziti kako bude tekao tijek radova ali mislim da ce sve ostati srijsko u M tech 1 verziji imam sve branike samo ce pragovo biti zamjenjeni onima sa m3 e36, a felge ce doci sa vremenom ove azev sam nabavio i uzivo bolesno izgledaju na autu ali sve opcije su jos otvorene sve zavisi od financija koliko budem mogao sta i kako ali ici ce se polako i kvalitetno nadam se da nisam smorio dugim postom

Comment

• overspeed
                CBC Senator XXL
                • 24.05.2005
                • 2779
                • Kosovska Mitrovica

Pazi kad mi je ovo promaklo!

Ochuvan primerak, vidi se da je u pravim rukama

Nisi morao da se muchish sa PS-om, bar meni je daleko gotivniji u verziji felugi sa ovim "punim" krakom. Petarda je keva

...samo josh sajtne...
                http://www.bmw.tv

Comment

• bmwscaner
                  CBC Član
                  • 27.02.2008
                  • 39

ma i nije tako xtra kako se cini ono meni uvjek nesto fali na njemu ali jeb ga moja financijska situacija mi nedozvoljava da bolje imam ali bit ce
                  a to da je u dobrim rukama ... hm nasilovao sam 2 motora da crknu

Comment

Working...
                  X