Prelude 2.2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
@ v-tec - tnx na dobrodoslici, trazio sam je skoro godinu dana preko oglasa i malo je falilo da uzmem neki bimmer coupe 323i koji je tada bio aktuelan...premisljao sam se za njega nedelju-dve, kad je ova lepota iskocila u oglasima...
@ 1nsane - hehe, hvala za urok, mada me svakih par meseci saceka nova ogrebotina na branicima, i tad uvek kazem sebi - bolje i ovako ako vec mora nego da slupam potpuno auto u jednom cugu
Comment
-
-
@ trio - hvala na komentaru, licno mislim da bi bilo mnogo vise "pravih Hondasa" kada bi svi imali novca na raspolaganju i kad ne bi brinuli o tome; ovako je nazalost dosta ljudi prinudjeno da sece usi i krpi du*e s jedne strane (jer nemaju), a s druge strane kada prodaju auto onda kupac zeli sto vise za svoj ulozen novac jer on mozda nema tih problema i ne razume ex vlasnika...
@ velja - super hondica na slici, zadnji spojler sam stalno birao u need for speedu sta god da vozim, a prednji deo mi je malo heavy, ali je isto tako lep - jedino bih ipak ostavio maglenke, daju mu odredjenu dozu smeka i pristojnosti; naravno, spojler na gepeku is a must - nisam video u US nijedan model bez toga, ulepsa auto za bar 20%
Comment
-
Comment