...
Prelude 2.2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zagledao sam ga juce ispred Meka.
Prednji levi kraj malo ulubljen (nema ostecenja na boji),
Prednji spojler ne pasuje (spao i blago zakrivljen).
Desni rub krenula rdja (nije mnogo ali treba odmah reagovati)
Gume imaju saru ali su ocajno matore (preporuka za menjati).
Prednji diskovi imaju full mesa,, zadnji su 60% istroseni
To je moje blic vidjenjewww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Kad bi procitao nas maticni sajt mozda bi i nasao
www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
-
Ne, vec abojanovu
Ko je ozbiljno zainteresovan nek ide da ga vidi ili PP abojanu.
Najbolje da se ode kod naseg Mileta Pileta koji ga je i odrzavao.
S`time sto Vam Mile nikad nece reci kolika mu je stvarna cena vec sta sve treba promeniti. Limarija ga ne zanima pa tu neocekujte neku preporuku doticnog procenitelja.
Originally posted by abojan4ws (iskljucen - u reset mode-u je, ne nameravam da ga aktiviram),www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
@ level3 - eto tnx na info, detaljnije nije moglo a da je na blic; reset mode je stanje 4ws sistema u kome je on na stand by, fabricki predvidjen da tako bude u slucaju nekog potresa - tipa upad u rupu - i u kom slucaju se tockovi automatski vracaju u polozaj paralelno sa prednjim (tj. pravo) da ne bi doslo do udesa; ovo sve traje dok se ne ode u ovlasceni servis da se nekako (valjda kompjuterom) to ukine i aktivira
@ markokg - jes, H22A je oznaka, 185 ks je evropa
Comment
-
-
Originally posted by level3Prednji diskovi imaju full mesa,, zadnji su 60% istroseni
Bojane, idi ti kod Pileta nek ti ispretresa cele kocnice, a kad vec sve to radis promeni i ulje u kocnicama. Nije skupo, a znaci mnogoPower of dreams !!!
Comment
-
-
Plocice nisam ni zagledao
A to dal su krivi diskovi il ne tesko je proceniti pogledom i dodirom.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Originally posted by abojanRazmisljao sam malo o ceni, posto nema nigde neki benchmark osim u EU, negde oko 7.5k bi bilo ok za nase uslove, s obzirom da nema ulaganja (samo da jos zamenim kocnice kod Pileta i bukvalno je kljuc u ruke)...a 206 sam inace gledao kao zamenu - o cemu se tu radi (malo detaljnije)?
Inace 206 je 2003g, 1.9 d, bele boje. Klasika - bio van a sad je putnicki.
Comment
-
Comment