Pozdrav, voleo bih da cujem ustiske jer hocu da stavim ove sijalice, u stvari stavio bi ih ja odavno (jer su mnogi na forumu hvalili) ali ne mogu da nadjem u Subotici, a kad idem za BGD uglavnom sam u guzvi pa nemam vremena da trazim....i ako moze info koliko su i da li ta radnja salje iste da se plate pouzecem (ako se ne radi o Metrou naravno).....unapred hvala.....isto bi bilo dobro na PP neka informacija o gore pomenutoj Alfi 166, trazimo za drugara nesto pa nije na odmet da cujemo, auto sa preporukom se vise ispalti uzeti nego ovako na "suvo".....
@milos024: ja sam stavio osram nightbreaker pre 3 meseca, odusevljen sam. svetla su belja, i mnogo se bolje vidi. moj drugar je stavio philips blue vision i nema neke vece razlike od osrama, a i po ceni su slicni. Sad, u metrou su dzabe, oko 600-700 din/kom, i ja znam da imas jos i u lav autu u jablanickoj (oko 1000 din) i u auto sportu na banovom brdu ( isto oko 1000). Ja ti svakako preporucujem, al na srednja svetla svakako, ipak njih najvise koristis.
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
zasto ne na srednja? zbog toga sto kratko traju ili...?
ako su toliko u metrou, super. trajace bar godinu dana. za te pare...
recite mi samo da li su iole plave ili su bas bele bele (imam dobra iskustva sa znatno jeftinijim Silverstar +50)
zasto ne na srednja? zbog toga sto kratko traju ili...?
ako su toliko u metrou, super. trajace bar godinu dana. za te pare...
recite mi samo da li su iole plave ili su bas bele bele (imam dobra iskustva sa znatno jeftinijim Silverstar +50)
Na oborenim imam xenone.
Inace pre nightbreaker sam imao coolblue osram koje su me 20eur izasle i mogu da kazem da su ove nightbreaker mnogo mnogo mocnije, znaci pre njih su mi duga svetla gusila xenone ali kad sam ih stavio tek sad se bas primeti da imam i duga svetla. 1000 din su u metrou.
Sve u svemu topla preporuka za nightbreaker, ja ih imam vec oko mesec dana
@milosh024 hehe pa jesam ti ono vece govorio da imam te sijalice mogao si ih licno videti kasnis za modom, ne moras bas sve da naucis na forumu
I da, ona cakijeva 166 je u extra stanju, 2001 god je, 2.4jtd, 145000km, veliki servis uradjen na 138000km crna koza, full i 9000eur je, na cakijevo ime i bg table je regovana ali ne znam do kad.
@igorkrnic
iskreno ja sam skontao da si Osram imao pre xenona a sad vidim da si ih ipak imao na dugim svetlima.......jbg svakako bi pogledao da sam znao....hvala za info za 166
Ja imao neke osram +neki broj, ali mi se Narva pokazala puno bolje, a kupio sam ih džabe na Niškom buvljaku , za razliku od Osrama za koje sam dao grdne pare .
Breaker-i su odlicni. Presao sam nocas stotinak km i mogu da kazem samo da sam prezadovoljan. Mnogo se bolje vidi nego sa obicnim sijalicama, a duga svetla sam mnooogo manje koristio nego inace.
Jedina mana im je radni vek. Traju duplo krace od obicnih sijalica, ali neka...vrede...
Neko je pitao za boju svetlosti... belicasta je, ali nije totalno bela kao na onim polar white sijalicama.
Comment