Bogami lepa je i konacna cifra, tesko je danas naci auto da ne mora da se radi servis veliki i viljuske, samo ja debil dajem auto ispod cene sa svim ovim odradjenim
Meni je savrseno jasno da cu ga ladno prodati ofarbanog ali kapiram da ce moj auto naci kupca kao sto sam ja kome to ne smeta, jer nije to tako strasno, neces ti po ceo dan stojati na 1m od auta i buljiti u krov i haubu, vec na 5m se nista ne vidi a boja se sjaji ko casa, al eto
....igorkrnic:Bogami lepa je i konacna cifra, tesko je danas naci auto da ne mora da se radi servis veliki i viljuske, samo ja debil dajem auto ispod cene sa svim ovim odradjenim....
@igorkrnic
brate nemoj da si na kraj srca.......ja znam da je tvoj auto utegnut do bola iako ga nisam video, i znam da ce neko znati da prepozna( kupac) da tvoj auto vredi svaki evro koji za njega trazis( ako ne i vise).........
pa ja brate kad sam kupio auto nista nisam menjao ( imao sam srece valjda...)sve do pred mesec dana kada sam imao problem sa onim lupkanjem pa ispade da je nosac motora( usput sam zamenio i silene i gume balans stangle)....to je sve sto sam radio na kolima ne ukljucujuci zamenu ulja, svih filtera i zamenu kaiseva sto mislim da svako ko kupi auto mora da uradi bez obzira na uvereavanje prodavca da ne mora da se menja.
pozdrav
Ma kakvi, ne dam ja auto van grada, dacu ga ovako sa plinom mom drugaru jednom za 6000, posto decko je vec putovao sa autom i zna u kakvom je stanju i kako je odrzavan
Odlicna kombinacija boja-enterijer... Nemoj stavljati presvlake pobogu, uzivaj u tim sedistima i samo budi malo oprezniji... Toliko sad ima servisa koji rade dubinsko pranje za cca 2000 din. Steta je stavljati presvlake. Puno lepo predjenih kilometara ti zelim. Pozdrav
Comment