Mercedes w124 T-model

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VladaR
    CBC Veteran
    • 28.01.2008
    • 134
    • Grocka

Aooo Gazda! Svaka cast! Evo prve kupo-prodaje na forumu! Ili je bilo ranije jos?
    Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• hagor
      CBC Senator XXL
      • 05.12.2007
      • 362
      • Krusevac

e, pa gazda nek je sa srecom, uzeo si extra mecu i naravno od proverenog coveka, kod koga stvarno vredi kupiti auto
      BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
      Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• Durango
        CBC Senator XXL
        • 01.02.2006
        • 590
        • Zemun, Srbija

Svaka cast Milutine, uzeo si pravi auto. Trudi se da ga maximalno cuvas kako bi sto duze ostao u ovakvom stanju. Ne sumnjam da ce te sluziti bez problema dugo godina.
        MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Djux
          CBC Veteran
          • 10.08.2007
          • 133
          • Zemun

Pa Gazda nek ti je sa srecom, u novoj masini. Inace prilicno dobar ako ne mogu da se usudim da kazem najbolji W124 T-model u gradu. Posto bas i nisam vidjao neke u reprezentativnom stanju, al je ovaj stvarno sredjen fino.
          E sad stata sto nije 4matic verzija (kad je vec karavan), i po mogucstvu 300td...ali naravno i ovo je pristojna motorizacija za njega. Koliki gepek

Comment

• Gazda Milutin
            CBC Senator
            • 31.01.2008
            • 267
            • Pancevo

Sta da vam kazem ljudi!

HVALA PUNO SVIMA NA LEPIM RECIMA i, nadam se, da me netjete odbiti za neku cast u ime kupovine.

Samo da dr. i ja sutra skockamo makinu finalno i bilo bi lepo da se organizujemo i da...

...VAM SE SVIMA JOSH JEDARED LEPO ZAHVALIM UZ KLOPICU I PITJENCE!!!

A sto se cuvanja tiche... Pitajte Dr.-a... STVARNO SAM PACIJENT!
            - Govori tiho i vodi psa sa sobom! -

Comment

• Durango
              CBC Senator XXL
              • 01.02.2006
              • 590
              • Zemun, Srbija

Auto je uzivo 50 puta bolji i bas mi je drago sto je otisao u prave ruke. Dobro je da ga se nije domogao neki poljoprivrednik sa juga Srbije jer bi taj prevukao jedno 1.000 vagona bostana s njim i izvrnuo ga na postavu!

Originally posted by Djux
              E sad stata sto nije 4matic verzija (kad je vec karavan), i po mogucstvu 300td...ali naravno i ovo je pristojna motorizacija za njega. Koliki gepek
              300TD je za nase uslove robija. Mnogo velika registracija, velika potrosnja, obzirom na zapreminu i snagu nema neke zavidne performanse (vozio se par puta), a posto je auto star gotovo 20 godina, uvek postoji mogucnost da ce nesto morati da se menja na trapovima i za 4matic-a su delovi najmanje 5 puta skuplji nego za std. varijantu sa zadnjim pogonom.
              Ova verzija sa 200E motorom je daleko bezbolnija.
              MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• dr.benz
                CBC Član
                • 06.01.2008
                • 73
                • beograd

Sto se tice 300TD>Durango je potpuno u pravu! Samo odrzavanje nije mnogo skuplje,ali registracija i potrosnja nije bas srazmerna performansama... Ali je opet fino kad zaurla sestak i izbaci oblak dima dok dere sve na semaforu

Gazda Milutin je veci pacijent od mene Em odrzava auto,em vozi lagano!!! Ja volim da auto bude dobar i volim da ih pazim,ali volim i da

A sto se tice auta,stvarno je dobar,i siguran sam da ce ga Gazda cuvati i odrzavati,ali nije najbollji T-model kao sto neki kazu! Uvek ima boljeg,a videcete i sledeceg

Comment

Cestitam na kupovini.

Inace sto imam AMG spojlere bas za karavana...

Comment

• Gazda Milutin
                    CBC Senator
                    • 31.01.2008
                    • 267
                    • Pancevo

Auuu chika ShaQ sto me LOZIS.... meni malo 'fali!

Hvala svima na cestitkama...

Kakav spojler i HOW MUCH?

Javi PP + slika ako moze ( nekog modela na koji je vetj namontiran ako moze, znam da imash brdo slika sa neta ) FALA UNAPRED!!!
                    - Govori tiho i vodi psa sa sobom! -

Comment

• vaskemica
                      CBC Veteran
                      • 22.01.2008
                      • 108
                      • Srbija,Kragujevac

Drago mi je što ste napravili posao.Gazda nemoj se brinuti čast se ne odbija samo da se dogovorimo i eto nas.Ako hoćeš može i kod tebe,bilo bi ekstra da se tako okupljamo u različitim gradovima.Još jednom čestitke i da meče služi kako treba.
                      Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora

Comment

Working...
                      X