Svaka cast Milutine, uzeo si pravi auto. Trudi se da ga maximalno cuvas kako bi sto duze ostao u ovakvom stanju. Ne sumnjam da ce te sluziti bez problema dugo godina.
Pa Gazda nek ti je sa srecom, u novoj masini. Inace prilicno dobar ako ne mogu da se usudim da kazem najbolji W124 T-model u gradu. Posto bas i nisam vidjao neke u reprezentativnom stanju, al je ovaj stvarno sredjen fino.
E sad stata sto nije 4matic verzija (kad je vec karavan), i po mogucstvu 300td...ali naravno i ovo je pristojna motorizacija za njega. Koliki gepek
Auto je uzivo 50 puta bolji i bas mi je drago sto je otisao u prave ruke. Dobro je da ga se nije domogao neki poljoprivrednik sa juga Srbije jer bi taj prevukao jedno 1.000 vagona bostana s njim i izvrnuo ga na postavu!
Originally posted by Djux
E sad stata sto nije 4matic verzija (kad je vec karavan), i po mogucstvu 300td...ali naravno i ovo je pristojna motorizacija za njega. Koliki gepek
300TD je za nase uslove robija. Mnogo velika registracija, velika potrosnja, obzirom na zapreminu i snagu nema neke zavidne performanse (vozio se par puta), a posto je auto star gotovo 20 godina, uvek postoji mogucnost da ce nesto morati da se menja na trapovima i za 4matic-a su delovi najmanje 5 puta skuplji nego za std. varijantu sa zadnjim pogonom.
Ova verzija sa 200E motorom je daleko bezbolnija.
Sto se tice 300TD>Durango je potpuno u pravu! Samo odrzavanje nije mnogo skuplje,ali registracija i potrosnja nije bas srazmerna performansama... Ali je opet fino kad zaurla sestak i izbaci oblak dima dok dere sve na semaforu
Gazda Milutin je veci pacijent od mene Em odrzava auto,em vozi lagano!!! Ja volim da auto bude dobar i volim da ih pazim,ali volim i da
A sto se tice auta,stvarno je dobar,i siguran sam da ce ga Gazda cuvati i odrzavati,ali nije najbollji T-model kao sto neki kazu! Uvek ima boljeg,a videcete i sledeceg
Drago mi je što ste napravili posao.Gazda nemoj se brinuti čast se ne odbija samo da se dogovorimo i eto nas.Ako hoćeš može i kod tebe,bilo bi ekstra da se tako okupljamo u različitim gradovima.Još jednom čestitke i da meče služi kako treba.
Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora
Comment