A zasto zadnji branik izgleda kao da ga je ubo bumbar? Ja Posedujem kockast auto koji je dizajniran krajem '70-ih,i meni se jako svidja i Nisam kompetentan stvarno da pametujem kada je u pitanju stajling. Ali brate zato imam oci da primetim da zadnji branik nesto nije bas u svom elementu. Pa nije moguce da i ti to ne primecujes ? Imas lep zadnji lonac i mogao si da ga iskoristis za nesto ovako:
Ne kapiram zbog cega svi stajleri kao nesto sredjuju svoje automobile da bi bili unikatni,za sebe ,po svom ukusu,a maltene 90% njih fura iste fazone i svi su isti ,kao da ih je 1 covek sredjivao za sebe ,po svom ukusu..
pozz
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Ja cenim svaki trud! u celosti auto je lepo sredjen osim obrvica i zadnjeg branika, bas se nekako vidi da je budzeno, slozio bih se sa Q-Laletom u vezi zadnjeg branika! U svakom slucaju, to je samo moje misljenje!
Momci i devojke, ko stavi ovde auto i pita za mišljenje mora biti spreman i za negativne reakcije. Daklem smanji ribi glavu oko onoga BIIIP i šta ti BIIIP misliš o tome.
A vi što komentarišete negativno, možete to kulturnije i sa obrazloženjem. Poruka e to je njesra je baš bitna i entelegentna, sutra će me neko ko se razume ko marica u krivu rudu prozvati da se ne kaže entelegentna.
Davide ja cenim trud koji si ulozio u autic i isplatio se!
Naravno da treba da se daju pozitivne i negativne kritike kad bi ga svi hvalili nista nebi uradili,ovako lepo kazes druze moje misljenje je da ti je recimo maska ruzna,a branik dobar,a ne odmah da pljujete i prozivate!
nadam se da me shvatate!
konkretno moje misljenje je;
-od napred izgleda extra!
-sa strane dobro,sta ima veze sto su sajtne iz tih 90ih i air max je iz 90ih pa je sad najpopularnija patika ima i lepsih sajtni al boze moj...
od pozadi malo izgleda nabudzeno,al jebi ga,mozda kad bi se izbacile felge bi malo promenile sliku!
branici su vrlo kvalitetni,nisu kao od ABSa ali dosta dobri!
Hvala, hvala. Razumem ja da trebe da bude i ovakvih i onakvih reakcija ali bi zeleo da cujem komentare ljudi koji su uradili nesto u zivotu sa kolima npr. Rocky G60 a ne kao neki koji lupetaju a imaju auto na "Need for speed"-u. Nadam se da me razumete....
Alfabet is like:ABT...
I like to hear Honda, to see Italian's, but I like to have only a V.A.G. car
Sve je to lepo, ali ne mora neko da ima kola ili da ih sredjuje. Mozda to neko ne voli.
Niko te ovde ne napada. Samo ti kazemo sta mislimo. Ne vidim razloga za ljutnju.
Obicno ti koji su najvise do 200€ odvojili za svoju makinu u 5 godina bockaju druge koji se maximalno zalazu za svoja kola i postizu za svoje potrebe dobre rezultate, ismevaju se jer im u zavisti nista drugo i ne preostaje
Tako je to sa styling-om; nekima se svidja, nekima je odvratno a auto ti i dalje ide isto. Iskreno, da imam Audi i da zhelim nesto promeniti u izgledu - to bi bilo jaako diskretno.
Comment