jos jedan zarazen :)
Collapse
X
-
lep auto,srecno, i daj neke bolje slike....slazem se za maskuEx Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
auto je u super stanju, jer sve sto je ovde navedeno kao kvar na mom autu je super, pre Alfe sam vozio Renault Williams (koji je inace "meksi" od Alfe)
Auto mi u gradu trosi oko 10l, a na otvorenom izmedju 7 i 8 litara, varijator se ne cuje, ulje ne trosi, jedina stvar koja mi je malo nezgodna to je da je volan mnogo direktan (nema ni malo "lufta")
Sve u svemu OK
Comment
-
-
Pozdrav druze, lep auto si kupio i dobrodosao.....ono sto ja znam o kolicima je da su nazalost izmenjala dosta vlasnika, jedan od njih je i kolega sto sedi pored mene na poslu :-).....on je taj auto uzeo i sredio ga tip top jer je bilo problema sa menjacem i sa trapom....sve u svemu ako su ga valsnici posle njega iole odrzavali trebalo bi da si kupio dobar auto....prodavao se dosta dugo pa je shodno tome i cena padala.........ako te interesuje nesto iz istorije auta (onoliko koliko mogu da saznam od kolege) stojim ti na raspolaganju
Comment
-
-
Pozdrav Druze!
Znam ovaj auto od 1. dana.
Mogla bi se knjiga napisati o njoj..... Ali sve u svemu mislim da je najlepsa 156SW koju sam ikada video na nasim putevima...Ime: Robert F.
Vozilo: Alfa Romeo 164
Tip: 2.0 Twin Spark
Boja: Metalik Zelen
Reg: So=308-62
Prepoznaje se po:
Bele felne 15" Zimi / Perla bela 16" Leti, Solidno zatamjena stakla, Mala Reg. tablica napred. Alfa Zmija na prednjim krilima, Cuore Sportivo na pragovima
Comment
-
Comment