Bas sam pricao sa likom sto ima taj plavi kaze ne bi ga dao ispod 3600e,a unutra mu je sve ispucala koza sa sedista i farbao ga je prosle godine jer ga valjda zakacio negde.
Corrado VR6
Collapse
X
-
Hahahhha....Srbija
Pa pre ****nih 5 godina ga je platio 200e vise...cuj sad - nebi ga dao ispod 3600e
BTW. Tom autu to svakako nije bilo prvo lupanje, mislim da je bio prevrtan ranije (pre nego sto sam ga uzeo), vozio ga je neki trkac iz valjeva, slucajno sam saznao pre neku godinu...
Comment
-
-
EEEE....
Pa taj crni je bio dugo u CA,vozio ga Misko Subotic,mehanicar,vozi Hobby klasu(ranije Felicia,pa TT,Golf),sad te tablice krase Oktaviu...
Ne znam kome ga je prodao,a eto vidi dokle je stigao...
A crveni 1.6td cesto vidjam i u CA,ima i kod nas jedan,poprilicno iscukan...Glupost nevidjena...
Malo koji Corrado je ostao citav.Uglavnom krsevi.Moji drug ima 1.8 16v,u dobrom stanju,i mozda jos neki je ocuvan.A ima ih i tako razlupanih...Steta.
Toyota Čačak
Comment
-
-
pozz kolega iz Teslecorrado je extra, chak i da mu nishta ne radish opet je jedan od nejlepshih koji sam video...
PS: taj crveni 1.6 TD vozio je onaj lik sa Bulevara verovatno ga znash iz grada, on i "shoferi" kao on su snimili onaj dokumentarac "Adrenalin",pre je bio G60 ali ga je car sahranio i ubacio taj motor,zadni put kad sam ga video bio je u ochajnom stanju...
Comment
-
-
Originally posted by Rocky G60u pa taj g60 onda nesto nije dobarkad te put nanese u bgd javi se pa da vidimo kako stvari stoje,koliko kg ima tvoj corrado?
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
Comment