OPEL KADETT C COUPE
Collapse
X
-
Ajde napisi sve sto znas o ovom autu, ima ga jedan moj kolega, pa bih voleo da budem dobro informisan o tome.
Comment
-
-
dobro dosao na forum. Slikaj sto vise i sto sitnije detalje, ovde se to JAKO puno ceni jer ima mnogo auto voajera
Nadamo se da cemo te videtu na nekom skupu posto si vec iz BGD, a i kao clana OPCS-aKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Comment
-
-
Dobrodošlica
Dobrodošao! Već duže vreme sanjam ovakvog coupe-a ali nikako da naiđem na njega.Čestitam auto ti je super.Ako odlučiš da ga bojiš u original Orange boju u katalogu za Opela se vodi pod brojem 529 za tu godinu.Orange 529 se koristila od druge polovine 1977 do sredine 1980 godine i njome su bojene uglanom specijal i sportske verzije Opela(Manta,Kadett C specijal,Kadett C coupe),čak su i prve serije Kadett D (kockica)farbane tom bojom.Naravno modeli Rekord i sl.nikada nisu nosili ovu boju.Za motor ne brini uvek postoji rešenje.
Comment
-
-
Zanima me neki podatak koji recimo ne mogu da nadjem na netu googlanjem, znaci nesto vise osim sturih podataka, nesto kao male tajne velikih majstora (vlasnika)
Comment
-
-
nije da se bas razumem u zavarivanje, ali meni ovo ne deluje bas dobro uradjeno???
verovatno je kao i uvek finansiski faktor pokretac i usporivacKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
Comment