Pozdrav i dobrodosao.Pazi na alfin virus.Opasna bolest 100%.mnogi kazu neizleciva.
Ali probaj vise modela i naci ces nesto sto tebi odgovara.U svakom slucaju pogresiti neces,samo da je u normalnom stanju.
Momci, znam da u principu svaki auto trosi ulje e sad neki vise,neki manje. Zanima me konkretno za Alfin model 155 (primera radi 1.8TS 8V, 16V).Koliko je u granicama normale,koje ulje se sipa (znam da je Selenia i predpostavljam da zavisi od motora i stanja u kakvom se nalazi).Ako bi ste mogli malo da mi pojasnite i da mi ukazete na sta treba obracati paznju kod ovih motora,koje su ima mane itd itd...???Hvala
Pozdrav i tebi, dobrodosao...
potrazi na forumu imas dosta pisanog o tome koje su razlike izmenju 8 i 16v ukratko 8v je jeftiniji za odrzavanje, i nema neke decije bolesti koje ima ts16v... naravno to je kontrukcijski stariji motor, pa je iz njega izvuceno mnogo manje od maksimuma, po meni jako rasterecen motor... kada bi birao izmedju 8 i 16 uvek bi se odlucio za 8v...
sto se tice ulja normala je da ulje spadne sa maximuma do minimuma u intevalu zamene ulja (5-7k) naravno bez dolivanja...
pozdrav
Ljudi pomagajte!!!Treba mi priblizna ili tacna cena sledecih delova za Alfu 155, ne znam dal je Wide Body ili drugi tip karoserije.Krila,hauba,spojler,prednji vezni lim,hladnjak za klimu,maglenke,farovi,zmigavci,branik.ja mislim da bi to bilo to.Zanima me i gde to moze da se nadje.Hvala
Pozz ljudi.Gledao ja na polovni automobili srbija neke 155-ice,cisto neobavezno.Video sam jednu lepu Alficu pa me zanima zna li neko nesto vise o njoj i dal je nekog sa foruma ili ovako (nisam zvao coveka jer kazem opet gledao sam samo ovako).Naime alfa je crne boje,prilazem vam i link pa ako neko zna nesto o ovom autu,zanima me ovako,nista ozbiljno.
Evo i linka: http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=38201
Hvala Vam
Comment