Koja dimenzija? Koliko para?
Moj kadett
Collapse
X
-
-
jaooo kada bi ti imao jednu felnu ovu shto si imao da mi dash ihhhh milina!!!
Ja imam 3 komada i fali mi cetvrta....
simpaticno autic izgleda, pogotovo sa ovim MIM felnama, ali velikaaaa shteta shto si ih prodao uzdravlje i srecno nadalje.....
P.S. Nisam citao uopshte temu, tako da ono shta sam uhvatio uspt...pa reko ajd da iskomentarishem.....
Comment
-
-
E ja mislim da sam video negde takvu felnu samo jednu prodaje covek ali to je bilo odavno ja mislim na bubanj potoku.Originally posted by Lobanjajaooo kada bi ti imao jednu felnu ovu shto si imao da mi dash ihhhh milina!!!
Ja imam 3 komada i fali mi cetvrta....
simpaticno autic izgleda, pogotovo sa ovim MIM felnama, ali velikaaaa shteta shto si ih prodao uzdravlje i srecno nadalje.....
P.S. Nisam citao uopshte temu, tako da ono shta sam uhvatio uspt...pa reko ajd da iskomentarishem.....
Comment
-
-
Pa to i planiram da uradim nego nemogu da nadjem neke felne dobre koje mi odogvaraju ovo su njegove fabricke felneOriginally posted by LobanjaE sada si me razocarao sa ovim felnama.....Shto pre nadji MOLIM TE neke barem malo ozbiljnije felnice i odradi patos, KRAJ prelepo ce izgledati....
)
Da ne znas nekog ko prodaje neke dobre a da odgovaraju?
Comment
-
-
EE pa ae prvo da nadjem pare negde posto nisam trenutno pri parama.Originally posted by LobanjaZnam u extra extra dobrom stanju felne, preshle su 200 KM....i koshtaju sa gumama 5Glava!!!!
ako si raspolozen da zovensh dacu ti broj....
Comment
-
-
radi sve sa puno volje i ljubavi
Comment
-
-
Hehe prijatelju iskreno da ti kazem nemam pojmaOriginally posted by rrade
Moras mi prvo reci sta je to pa cu ti reci ako znam
Comment
-
-
Da li ti odgovara ovako nesto? Upitanju su ove prve.
Work to ride - Ride to work
Comment
-

Comment