@bakara meni sija lampica za bravu kad otvorim vrata
626
Collapse
X
-
nije u pravu je bakara mislio je na vrata jer je posle rekao i kontakt brava, ali baki, u eri led dioda sta nas sprecava da to uradimo
jes da ce se deca na parkingu nocu zabavljati ali hebiga , asad mi dadoste ideju idem da trazim diyI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Aj da ofujemo malo, koja bi bila realna cena za KL-a '93 godiste, sa plinom, registrovan do juna, preso 200 000. Od ulganja cini mi se da se blizi veliki servis (na nalepnici pise da je radjen na 160 k), malo su branici osteceni ali ovako odoka bi reko da je ostatak perfektan?
Comment
-
-
Imam i ja svetlo i na vratima, mada mi nista ne koristi kad imam daljinac.
@mfengineer@ to sto ti ne ide auto na benzin prvo proveri protokomer ,(verovatno si imao detonaciju), i ja sam imao problema sa tim a na gas ide normalno, najbolje ti da stavis sa nekog drugog auta pa da probas...
Comment
-
-
Jedno pitanje:
Na plin mi je slabo ide (neće preko 5000 rpm), ja odvrnem malo ventil za plin , cc 1/3 kruga, auto je išao posle toga ko nenormalan obrtaji do 7000 rpm, ali onda sam naleteo na problem sa lerom, kad pustim gas ler padne užasno nisko da motor krene da se trese, ali posle sekundu vremena se vrati na 900 rpm, e sad da li je to "veštački" prouzrokovala elektronika motora ili šta ?
Moja prethodna iskustva se završavaju na strogoj mehanici (zastava 101, karburator itd...) tako da mi je ovo malo novo...
Da se vratim na priču, na isparivaču (reduktoru) nisam uspeo da pronađem šraf za ler, ili sam debil, ili pošto je bio mrak nisam lepo video, u svakom slučaju nije na mestu na kom je za klasične BRC isparivače koji se ugrađuju na karb. varijante...
Još nekoliko pitanja:
1, Kako naštelovati ler plina i da postoji šraf, kad se posle nekoliko trenutaka on vrati na 900 rpm
2, Da li protokomer ima veze sa kontrolom toga?
3, Koji servis preporučujete za štelovanje plina i koliko otprilike košta ?
4, Isto tako servis i za taj problem sa benzinom, najviše što ne bih voleo je da me neko voza levo-desno...MAZDA 626 GE i-V6 2.5 125 kw+
Comment
-
-
Comment
-
-
Dobrodošao u svijet Mazdi
Nego malo mi čudno, možda sam pogrešno skontao
1994 god 3000 evra, prešla 250 000
Da nije malo mnogo?
Comment
-
-
Oj, evo me opet, bio sam odsutan neko vreme....
Gde se nalazi pumpa za gorivo kod ove mazde, tamo gde je onaj poklopac ispod zadnjeg sedišta je samo merač goriva... ne znam šta je gore, da se skida rezervoar ili vadim 80l plinsku bocu, ako je tu negde...
P.S. Da li neko ima servisnu knjigu za ovu mazdu, ja imam neku, jes slično ali neke stvari se razlikuju....MAZDA 626 GE i-V6 2.5 125 kw+
Comment
-
Comment