Hvala!
Dobio bi +14HP (169HP) i +26Nm(213Nm) =] i platio 450EUR (po sajtu),ali sada me zanima da li bi morao i plin da menjam,jer je do 114KW??? *Ivane* javi se,pomagaj!
@cant_decide_what_to_drive
Deluje da jeste takav dobitak, dino je pokazao, a i oseti se na nizim obrtajima.
Nisam primetio nikakvu razliku u potrosnji, trosi 12l kao i pre. Ipak je deklarisana usteda samo 0.3l/100km, mislim da je to premalo da bi se uocilo.
Hvala ti! Idem odmah da naručim!A na ovaj čip tuning sam se baš primio samo da vidim kakva mi je situacija zbog plina,da li moralo da se menja nešto ...
A na ovaj čip tuning sam se baš primio samo da vidim kakva mi je situacija zbog plina,da li moralo da se menja nešto ...
Danas dobijas odgovor !
Inace, razmisljam da skinem migavce sa krila i umesto njih nabudzim u bocne retrovizore, posto mi se takvo resenje jako svidja. Mogao bih to uraditi bez ikakvih problema sto se tice krila, nista se ne bi videlo.
Samo je pitanje kako bi izgledali ovi alfini retrovizori sa ubacenim migavcima (a ne znam tacno ni koje migavce bih stavio, zapravo ne znam ni sta bi tu pasovalo ?).
Pitanje je i kako ce se sve to uklopiti u kompletan izgled auta, posto to nije alfin stil.
Imam dilemu i sta da uradim sa djudjaro znakovima, da i njih skidam sa krila ili ne.
Ja tu nista nebih dir`o Ne znam bas plasim se da to nebi stajalo bas Alfi nisam video dali je to neko pokusavao ali po mom misljenju ne stoji mi to Alfi,ali to je samo moje misljenje.
pozz
Ja tu nista nebih dir`o Ne znam bas plasim se da to nebi stajalo bas Alfi nisam video dali je to neko pokusavao ali po mom misljenju ne stoji mi to Alfi,ali to je samo moje misljenje.
pozz
Daju popust do kraja meseca, tako da sad kosta 320e.
Sto se tice plina, ne moras ga menjati.
Rekli su mi da ako imas jeftiniju varijantu plina, tuning nece imati efekta na voznju na plin, tako da ces morati da prebacis na benzin da bi "osetio" tuning . Ali na plin ce ici normalno, isto kao i sad, bez ikakvih problema.
A ako imas skuplju verziju, kod koje se ubrizgavanje plina kontrolise preko ECU-a, tuning ce imati efekat i na beznin i na plin.
Evo tek sada mi je izašao ovaj tvoj post.
Stvarno hvala ti na pomoći
Ja sam njih već kontaktirao čim sam dobio adresu i cena za mene je 255EUR =]
A i Ivan će da mi prešteluje plin ako bude trebalo. =]
Tako da sam presrećan!
Što se tiče ove tvoje izmene...ja to ne bih radio.Video sam ti Alfu pre neki dan na Padini kada si prošao kraj mene(prelepa je) i stvarno time bi je samo iskvario.Jedino da staviš ove druge retrovizore ali mi oni deluju jeftino i neprimereno za nju.
Inace, razmisljam da skinem migavce sa krila i umesto njih nabudzim u bocne retrovizore...
nene
Znachi ne verujem da ti ovako neshta pada na pamet?! Shta ti je cilj sa tim migavcima u retrovizorima - da lichish na E klasu?
Originally posted by djudjaro83
Imam dilemu i sta da uradim sa djudjaro znakovima, da i njih skidam sa krila ili ne.
Sta vi mislite ?
Josh veca nebuloza... Skidati Giugiarov "potpis" sa auta ima za cilj shta?
Imash prelep auto, ja bih to odrzhavao u shto je moguce vishe izvornom obliku, bar shto se eksterijera tiche. Ako te vec neke pare svrbe u dzepu, onda ih iskoristi na npr. jedno dobro poliranje, na neku kvalitetnu kozmetiku za odrzhavanje enterijera, ili shta vec...
Nemoj ni da pokushavash da budesh bolji dizajner od kuce Giugiaro, samo cesh shvatiti na kraju da to i ne mozhesh da budesh...
Comment