Od suda sam odustao prvenstveno zbog financijskih razloga, jednostavno ne mogu imati 3 alfe. Pripremio sam sve za restauraciju, naručio nove delove ... Ali pronašao sam 33 i dileme nije bilo.
Alfasud je već u oglasnicima, ali nažalost ne sluti na happy end jer je kod prijatelja u dvorištu i htio bih ga maknuti čim prije.
Nikakvih ozbiljnih upita. Svi bi htjeli da je auto u odličnom stanju i da košta 50 max 100 eura!
Alfasud 1.5 Ti je vrlo rijedak model i ja se ne sjećam kad se zadnji prodavao uopće u oglasniku.
Pogotovo ovakava kakav je moj s svima originalnim plastikama oklopa!
Ovdje se restaurira još jedan Alfasud ti, ali nije kompletan, pa možda moja bude donor nekih dijelova. Ne bihj to volio
Ova 33 ima svoju "povijest" bivši vlasnik mi je ispričao sve o tome autu kako je kupljen, zašto je kupljen, s kojim novcima ...
Osim originalnog računa iz Avtomontaže sačuvao je i poštansku upklatnicu kojom je plaćen auto.
Čak i račun i potvrdu za izdavanje probnih tabli!!!!
Jednostavno nisam mogao odoljeti, takvo nešto sam oduvijek želio kada moji nisu bili u mogućnosti u ono vrijeme kupiti novu Alfu
Nategnuo sam se ko praćka mislim financijski, ali nadam se da neće puknuti!
E jbg.Sta da ti kazem... Nadam se samo da ce sud naci nekog vlasnika koji ce da ga odrzava i pazi kao oldtimera...caletov stari sud je zavrsio pod brusilicom...bio je truo skroz...ali stvarno,auto kao da je imao dusu,bilo mi ga je bas zao...a Zli Mario (Neki nas clan koji je sad presao u bmw familiju) ga je isekao a ni trepnuo nije...
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Moj sud nije uopće pretjerano trul jer je vožen u Dalmaciji. Podovi su zdravi, mulde...
Pod u prtljažniku i vezni lim zdravi, samo se malo boja oljuštila.
No ljudi su smješni i htjeli bi da auto star 26 godina bude u tip top stanju.
Ne vjerujem da će završiti izrezan brusilicom već u preši kompletna, u stvari pozvat ću cigane koji skupljaju otpad i nek ga voze!
Comment