Evo da predstavim moju novu ljubimicu.
Kupljena u ponedeljak.
Posle duge provere u kakvom je stanju i cenkanja pao je dogovor.
Uvezena iz Belgije pre godinu i po dana. Godiste 2001. na satu 69.000 km, nisam 100% siguran da li je kilometraza tacna ali stanje auta kaze da je tu negde. Ima cak i servisnu knjizicu i racun o kupovini iz Belgije.
Motor 1.6 16V od 105 KS ali mogu reci da me prijatno iznenadilo kako ide autic
Registrovana godinu dana, ugradjen sekventni plin Zavoli u NS, ima standardnu opremu sa manuelnom klimom, nema kozu, ima cd changer pozadi, na autu nove TG Hitris gume + još 4 nove zimske gume. Cena se na kraju zaustavila na 7600 eur. (zamislite covek je prvo trazio 8500)
Hteo sam Alficu sa jacim motorom ali je prevagnulo to sto je ova, po meni, u odlicnom stanju. Deluje izuzetno utegnuto, kako po osecaju na volanu tako i po ponasanju motora. Inace odvikao sam se od voznje sa balon gumama, mada moji bubrezi kazu
ali zato u ostroj voznji po Kosutnjaku nema performanse kao 155-ica zvana "pegla"
Nema alufelne, ali mozda i bolje tako jer cu kupiti one koje se meni budu svidjale.
Od ulaganja za sada ima da se nabavi zadnji znak koji je otkinut i da vidim zasto se na plinu pali lampica check engine.
Toliko za sada.
Evo i malo slika.

Kupljena u ponedeljak.
Posle duge provere u kakvom je stanju i cenkanja pao je dogovor.
Uvezena iz Belgije pre godinu i po dana. Godiste 2001. na satu 69.000 km, nisam 100% siguran da li je kilometraza tacna ali stanje auta kaze da je tu negde. Ima cak i servisnu knjizicu i racun o kupovini iz Belgije.
Motor 1.6 16V od 105 KS ali mogu reci da me prijatno iznenadilo kako ide autic

Hteo sam Alficu sa jacim motorom ali je prevagnulo to sto je ova, po meni, u odlicnom stanju. Deluje izuzetno utegnuto, kako po osecaju na volanu tako i po ponasanju motora. Inace odvikao sam se od voznje sa balon gumama, mada moji bubrezi kazu

Nema alufelne, ali mozda i bolje tako jer cu kupiti one koje se meni budu svidjale.
Od ulaganja za sada ima da se nabavi zadnji znak koji je otkinut i da vidim zasto se na plinu pali lampica check engine.
Toliko za sada.
Evo i malo slika.

Comment