Originally posted by scarab26
Legao je dresh za "po gradu" :)
Collapse
X
-
Evo malog update-a
Auto je registrovan i prosao je tehnicki pregled za divno cudo, jedino sto sam morao da dostelujem rucnu kocnicu, zadnji levi tocak je sloabo kocio.
Prekontrolisao sam ceo trap i treba da zamenim desnu manzetnu homokinetickog zgloba, sve ostalo je OK.
Kao sto sam napisao, ovaj Ford ima karburator od keca i hteo sam da nadjem polovan originalni i da ga stavim, ali sam od jednog decka sa foruma koji je imao isti problem, po preporuci otisao do majstora za karburatore na Karaburmi. Majstor je samo zamenio dizne za 1.3l i rekao da probam auto. To je bukvalno preporod kako auto sada dobro ideU ponedeljak treba da proverim sve vezano za struju i da zamenim svecice, a onda kod Ivana na ugradnju plina.
Sve u svemu za ove pare sam za sada odusevljen, a javicu kako se auto ponasa po pitanju potrosnje sada sa ovim diznama.
Pozzz
Comment
-
-
Evo malo novosti. Ovaj Ford sam dao caletu posto on u poslednje vreme skoro ni ne vozi auto, a ja sam uzeo njegov koji ima 5 vrata posto mi je dosta prakticniji jer cesto vozim nekoliko ljudi i smor je sa troje vrata stalno cimati sediste
Ovaj je 1985g, isto 1,3l motor ali sa fabrickim karburatorom i malo je lepsi od mog
E sad imam jedno pitanjce. Limarija je sasvim ok osim prednjih vrata. Tu na jednom mestu i na vozacevim i na suvozacevim vratima ima rupa otprilike precnika 2-3cm, naravno od korozije i slivanja vode. Ne znam sta je pametnije i isplativije raditi, kupiti dvoje vrata i prefarbati ih ili taj deo zakrpiti i ofarbati samo donje delove vrata ispod ove lajsne, posto se tu nalaze rupe.
Ima li neko predstavu koliko bi takva intervencija kostala i sta je isplativije uraditi?
Jos jedna stvar, jel zna neko gde i ko miksuje boje (za automobile naravno) po zelji i ubacuje u sprej?
Comment
-
-
C c c... kolko bre ti imas Fordaca u steku
Salim se...
Uzmi zakrpi tu rupu... nece ti uzeti limar vise od 50 eurica i onda uzmi pomesaj staro ulje i Body i lepo premazi taj donji deo vrata (naravno iznutra) gde se nalaze odvodi za vodu
I to ti vise nikad nece zardjati
Ako oces druga vrata da uzmes... vrata su ti otprilike od 30-50 eura po kom plus farbanje... pa ti vidifordclubserbia.org
Comment
-
-
Originally posted by shone190Jos jedna stvar, jel zna neko gde i ko miksuje boje (za automobile naravno) po zelji i ubacuje u sprej?
Comment
-
Comment