pa evo i mene da predstavim auto.Kao sto se vidi iz naslova u pitanju je polo 1998god. 1.6 16v 120ks.Auto je od skoro u mom vlasnistvu i za sda sam sasvim zadovoljan njime.Posle kupovine kao i sto inace sledi kada se pazari polovan auto doslo je do malih popravka
tako da me je auto izasao na neku interesantnu sumu od oko 5800eur ,verovatno ce mnogi reci da je puno al sta da se radi.Zato sada vozim i ne razmisljam o bilo cemu.Ima standardu GTI opremu a sto je za to god. veoma intresantna oprema,plus k&n filter ako se tako kaze i pise.Pored ovih alu felni dobio sam jos i celicne ali njih nema potrebe da slikam zar ne?Ako nekoga jos nesto zanima moze da pita? Da se nebi odmah nasao prozvanim sto ga hvalim a prodajem ga odmah da odgovorim:Ovih dana su trebale neke pare za posao kao i sto sam napisao u oglasu ali pare nabavio neko drugi pa ja ostah sa autom
,a pored svega toga naletim u oglasima na decacki san Honda crx del sol koja mi se cini po slikama i razgovoru sa prodavcem da je o.k pa reko da probam da ga ispunim.

Comment