VW polo gti

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skar
    CBC Veteran
    • 15.10.2007
    • 102
    • begrad-miljakovac

VW polo gti

pa evo i mene da predstavim auto.Kao sto se vidi iz naslova u pitanju je polo 1998god. 1.6 16v 120ks.Auto je od skoro u mom vlasnistvu i za sda sam sasvim zadovoljan njime.Posle kupovine kao i sto inace sledi kada se pazari polovan auto doslo je do malih popravka tako da me je auto izasao na neku interesantnu sumu od oko 5800eur ,verovatno ce mnogi reci da je puno al sta da se radi.Zato sada vozim i ne razmisljam o bilo cemu.Ima standardu GTI opremu a sto je za to god. veoma intresantna oprema,plus k&n filter ako se tako kaze i pise.Pored ovih alu felni dobio sam jos i celicne ali njih nema potrebe da slikam zar ne?Ako nekoga jos nesto zanima moze da pita? Da se nebi odmah nasao prozvanim sto ga hvalim a prodajem ga odmah da odgovorim:Ovih dana su trebale neke pare za posao kao i sto sam napisao u oglasu ali pare nabavio neko drugi pa ja ostah sa autom ,a pored svega toga naletim u oglasima na decacki san Honda crx del sol koja mi se cini po slikama i razgovoru sa prodavcem da je o.k pa reko da probam da ga ispunim.

• gti16v
    CBC Senator XXL
    • 05.08.2007
    • 343
    • BGD
    • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Ovaj auto sam ja trebao da pazarim negde u novembru-decembru pretprosle godine... Nadam se da je sredjena vecina stvari u medjuvremenu jer ih je bilo podosta za sredjivanje... U svakom slucaju, auto je isao k'o nevreme nadam se da jos uvek poteze k'o blesav

Comment

• skar
      CBC Veteran
      • 15.10.2007
      • 102
      • begrad-miljakovac

ide super sada valjda je sredjeno ja sam sve sto sam video uradio bile su sjebane glavcine to sam zamenio menjac remontovao jer je bio crko abs senzori zamenjeni tj.glavcine su bile o.k ali su bile od modela 1.4 sve zajedno sa kljestima i plocicam diskovima.. a sad je vraceno na fabricko stanje i veoma velika je razlika

Comment

• jevrem
        CBC Senator XXL
        • 04.11.2006
        • 948
        • Smederevska Palanka
        • A4 2.0TDI quattro

Lep autic, mada bih ja licno jedino skinuo onaj K&N i stavio fabricki filter. Jer bez dotoka hladnog vazduha na K&N imas samo gubitak snage. Pogotovo posto sada ide leto i temperatura vazduha i onako ima da bude visoka.
        Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
        Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• skar
          CBC Veteran
          • 15.10.2007
          • 102
          • begrad-miljakovac

ma ja se u to iskreno nista ne razumem ako nebude doslo do prodaje ili zamene poslusacu te verovatno

Comment

• V-Tec
            CBC Senator XXL
            • 30.06.2006
            • 1615
            • Beograd
            • '89 Civic d16a6

Poz skar, polo ti je do 00!
            Kako ti ovaj K&N stoji ovako, gde mu je stajao fabricki filter za vazduh?

P.S.Svaka cast za decacki san!Ispuni ga sto pre, neces se pokajati!
            shuto-expressway.com

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

Pa ja ovaj auto vidjam svaki dan kad idem u dom zdravlja dole Kod onog kazina ili shta je vec
              Fino izgleda samo one obrvice mi nisu neshto

I love my

Comment

• skar
                CBC Veteran
                • 15.10.2007
                • 102
                • begrad-miljakovac

pa da tu zivim a obrvice su malo bezveze ali su zalepljene nekim lepkom pa me mrzi da ih skidam jer sam pokusao a ono pocelo da puca pa rekoh nek stoji a ne da lomim pa da ne izgleda nikako

Comment

• skar
                  CBC Veteran
                  • 15.10.2007
                  • 102
                  • begrad-miljakovac

hvala v-tec!

Comment

• gti16v
                    CBC Senator XXL
                    • 05.08.2007
                    • 343
                    • BGD
                    • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Samo ga ti vrati na standard i ima da bude bombonica... Ne secam se vise sta je sve bilo od ulaganja, bilo je davno, secam se da su trebali da se rade amortizeri, trap, isticala mu je registracija... Sve u svemu nista strasno ali je zahtevalo $$$. To je 100% sredjeno u medjuvremenu jer je bilo u bas ocajnom stanju... Da se ja pitam (a ne pitam se, al nema veze ) stavio bih K&N panel filter

Comment

• Boki GTI
                      CBC Senator XXL
                      • 16.08.2007
                      • 505
                      • Beograd - Vozdovac

I sta bi na kraju jel ga valjas ili ti ostaje, mada ne bi da se mesam ali ako nemas neke preke potrebe ne vidim zasto bi ga prodavao, ali dobro to je tvoja odluka

Inace cuo si moje misljenje kad si svrtio na skup. Extra je

Comment

• Zeki
                        CBC Početnik
                        • 07.04.2008
                        • 4
                        • Beograd bre

Nice

Comment

• spike
                          CBC Član
                          • 31.10.2007
                          • 24
                          • beograd

Dobar auto...znam iz izkustva, bio je moj, pa samo se skar i ja trampili

Ja sam ga sredio skoro do kraja, a Skar je sve zavrsio sto je ostalo, sad je auto do 00

@ Skar samo skini taj KN jel se tako gusi auto jel nema dovoljno vazduha...

Comment

• F I K I
                            CBC Član
                            • 12.01.2008
                            • 63
                            • zemun

svak cast za auto

ima ristailing model gti na prodaju oko 7000 e

Comment

• skar
                              CBC Veteran
                              • 15.10.2007
                              • 102
                              • begrad-miljakovac

sto se tice prodaje prodajem ga zbog te honde del sol sto se tripujem da kupim ako se to ne desi necu ga prodavati a sto ti spike ne skinu kn nego sada je moram

a znam za taj ristajling on bese 2000-2001 al nemam pojma kakav je

Comment

Working...
                              X