Brate, jes da mi se svidelo, al hvala ljudi, nisam ocekivao ovoliko pozitivan odjek.
@zux:
Bas sam razmisljao nesto, reko' ima li budale koja ce da farba fabricke felne?
@ciklon:
Hvala i "Dobro veche".
@Urosh:
Paz ovako, ne znam kako je nisi video, tu radim u blizini. A i ja sto ih duze gledam lepse su mi.
Inace radjene u Beoplastu u Marickoj 40 i neki ili 50 i neki broj, za mene je cifra bila 60 EUR, inace je 80 EUR.
Inache, sta vozis ti i koje boje beshe, s obzirom da sam prakticno popamtio sva kola koja se tu parkiraju.
@OPCS-ovci:
Ma hvala momcovi, od vas nisam ni ocekivao nista manje, nego spustanje ce doci, samo polako, se naviknem na izbegavanje rupa.
Plavu Vectru karavan. Obično je sa druge stane parkića, bliže Igmancu...
Jutros smo se burazer i ja, desetak minuta, divili felnama, ali nas je vetar naterao na povlačenje. Bez preterivanja - najlepše felne, svaka čast.
Pazi realno ne verujem da je vecina izvalila da se radi o staklo gravuri ali u svakom slucaju izgleda do yaya.Jedino je smor ako hoces da "promenis"(mislim na crtez) e ondak mora novo staklo ali sve u svemu izgleda extra uradjeno,malo mi je bzvz.ono 404 ali dobro,to si ti i tvoj pileci mozak pa sta tu mi mozemo
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
hah, pa morao sam 404 da turim.
Tacno je da prakticno nema povratka ali ne moz ni da se spere. Kad sam video onu "tetu" sa sesirom i smajserom, rekoh ovo mora da ide na bocna stakla.
Blesavi Austrijanci, sve rade na licu mesta.
Comment