svaki dan sam sve zadovoljniji i zaljubljeniji u svoj auto !! Elem,pošto sam od skora član ARCS,palo mi je na pamet (mada je to verovatno i bila praksa),da napravim neku nalepnicu sa logom ARCS i samim logom Alfe,pošto imam mogućnosti za to! Moj drugar se bavi profesionalnom štampom,pa me interesuju vaši predlozi za veličinu,i mesto na kojem treba nalepiti,kao i izgled nalepnice! Palo mi je na pamet,da bude providna,samo se dvoumim da li da je stavim na zadnje staklo ili recimo,na zadnjem delu iznad branika??!! Koga zanima neka piše,verovatno ću uraditi više komada!! pozz
hvala Damjane!! mislim da me je bar primirila Alfa..kao marka...a znajući sebe..neću se smiriti dok ne uzmem i 156 face lift...pa 147...a nadam se i 159
poz svima...samo da se javim...dočekao sam dan polaska na odmor u Grčku ... sve vreme sam pričao da i kada bih dobio besplatne avionske karte...vratio bi.. !! U svakom slučaju,neće me biti 2 nedelje...tako da se ovde pojavljujem 22.juna,sa slikama i izveštajem sa putovanja...POZZ SVIMA...Vladimir
Vlado puno sunca i mirno more Vam zelim, i lepo da se provedete i navozate sa Alficom.....divota je putovati sa Alfom na more , ja sam isao sa dve predjasnje, a u junu i sa novom........SRECAN PUT
pozz svima,napokon sam stigao iz Grčke..i mogu vam reći da sam zadovoljan u svakom pogledu,tako da planiram još jednom ove godine!! Inače Alfa je ispunila sve moje zahteve(a verujte da nisu mali),i da sam uživao u svakom pređenom km! doduše,neki delovi su,za moj ukus malo monotoni(auto put,posebno u Makedoniji,gde se na par mesta izvode i radovi),ali zato Grdelička klisura donosi doživljaj u svakoj sekundi sedenja za volanom,širok put,krivine sa pravim nagibom,bez neravnina,stvarno fenomenalan osećaj (dopunjem ukusnim lepinjama u Predejenama )!! u Grčkoj putevi solidni,sa puno mesta za preticanje,i Ring Road( obilaznica oko Soluna) koja je ponegde i sa 5 traka!! Moje najveće razočaranje-PUMPE...kao u Amričkim filmovima..one pumpe u pustinjama-OČAJ...mada su jeftinije.bezolovni od 100 oktana je oko 105 dinara,a plin sam našao samo na jednoj pumpi na putu ka solunskom aerodromu po 065 eura! toliko od mene uz par slika..pozz Vladimir
Ko ne stane u Predejanama taj kao da nije ni putovao nigde!
Moš i ribu da nađeš tamo čekajući u redu za WC,kada stane 5autobusa sa ribama iz Grčke
Ako si ovoliko terao kroz MK odlično si prošao!Ćale se jedva izvukao sa 100EUR,uvatiše ga na odvajanju sa auto puta na 114,ograničenje 60 Kazna 300EUR i kod sudije...
Drago mi je da si se super proveo,i naravno da Alfa nije razočarala
evo i mene posle dužeg vremena!! vrlo verovatno je da će se i u mojim rukama uskoro naći jedna 156-ica 2004.god,doduše JTD,ali,i to da probam,tako da će moj sadašnji auto biti na prodaju,i pojaviće se ovde na piazzi...za sada toliko!! pozz Vladimir
Comment