Auto snova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VaskeKG
    CBC Član
    • 29.08.2006
    • 78
    • Kragujevac
    • Citroen C5 2.0

Auto snova

Posto sam vec duze vreme na forumu, red je i ja da se predstavim. U stvari red je vec odavno prosao, trebao sam to odavno da uradim ali nikad nije kasno.

Dakle ja sam Vaske iz Kragujevca, vozim Alfu 156 1.6 TS, i kad bih ostao samo na ovih par reci mislim da bi vas uskratio za istorijat moje verovatno neizlecive zaraze Alfa virusom.

Alfu 156 sam prvi put video 1998, bio sam jos student bez dinara u dzepu. Secam se kako sam mislio da nikad necu imati takav auto dok sam balavio za njom gledajuci kako odlazi niz ulicu (sad dok ovo pisem pade mi na pamet da su i neke devojke izazivale ovakva osecanja ).

Elem, od tog vremena proslo je desetak godina, zavrsio sam faks, zaposlio se, stigla je kinta a sa njom i moj auto snova. Kad sam prvi put seo za volan kezio sam se kao blesav, prosto nisam mogao da verujem da cu TO da odvezem kuci. Verujem da znate o cemu pricam.

Moram da priznam da u tom trenutku jos uvek nisam bio alfista, jednostavno sam bio zaljubljen u savrseni dizajn moje nove ljubimice . Posto me je interesovalo da saznam sto vise o njoj, otisao sam na google, ukucao alfa romeo i naleteo na klub, forum i sve vas.

I tako je pocela prava zaraza. Prateci forum shvatio sam sta imam u rukama, kakvi su alfisti likovi (ludi i nenormalni ) i skroz sam se primio. O uticaju same alfe i voznje u njoj na stepen zaraze glupo je i da pricam. Mislim, sta reci...

Evo i par slicica moje ljubimice

Alfisti su jedini bolesnici koji su zarazeni virusom a ne zele da ozdrave
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

.

Comment

• QV lale
      CBC Senator XXL
      • 09.11.2005
      • 734
      • Zrenjanin (klek)

Extra prica!!!Mnogi su se nasli u tvom textu...
      pozz
      Originally posted by Sheta_Junior
      ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• David_alfa_145
        CBC Član
        • 12.03.2007
        • 29
        • Negotin, Srbija

BOXER !!!

Comment

• spanjeli
          CBC Senator XXL
          • 17.09.2005
          • 532
          • Nis

Elem, od tog vremena proslo je desetak godina, zavrsio sam faks, zaposlio se, stigla je kinta a sa njom i moj auto snova.
          Zbog ovoga mi je specijalno drago,daj boze da sto vise ljudi ima ovakvu pricu,a Alfa,pa sta da ti kazem
          Originally posted by Sheta_Junior
          Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• igorkrnic
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2007
            • 572
            • Kikinda

lepa alfa, ko moja, jesi ti ovo kupio nedavno u BG ?
            Video sam da se prodaje ista ovakva sa ovim malim telefonkama, bas sam pitao lika da menjamo felne ali nije hteo, isto 1.6 99

Comment

• VaskeKG
              CBC Član
              • 29.08.2006
              • 78
              • Kragujevac
              • Citroen C5 2.0

Originally posted by igorkrnic
              Video sam da se prodaje ista ovakva sa ovim malim telefonkama, bas sam pitao lika da menjamo felne ali nije hteo, isto 1.6 99
              Nisam, kupio sam u avgustu 2006. u Kraljevu. Kostala me tad 6500 € ali sam od tad ulozio jos oko 2000 posto ne volim da joj bilo sta nedostaje

Tako je dobila nov prednji trap, nove gume, diskove i plocice, nov set kvacila, repariran varijator, promenjeni su svi filteri, kaisevi, spaneri, repariran Vialle LPI (ajmo sad prozivke zbog plina)...

Mislim da ce na jesen da dobije i motor 2.0 TS (zazalio sam brzo sto mi to odmah nije bio izbor). S obzirom da sam dosta ulozio u alficu i sredio je vise mi se isplati da promenim motor nego da menjam ceo auto pa da ga ponovo sredjujem. Cekam i ovaj novi zakon o saobracaju da vidim sta ce da urade sa predlogom da motor bude rezervni deo i da se broj ne upisuje u saobracajnu.

Comment

• Vucko_Alfista
                CBC Senator
                • 04.04.2008
                • 219
                • Niš
                • Alfa 166

Comment

• Coha_V6 turbo
                  CBC Senator
                  • 04.06.2007
                  • 217
                  • Zemun

Yes...
                  Palo je prepoznavanje u tvojoj priči...!
                  Ehh...Kad godine brzo idu, srazmerno kako smo balavili za 156 kad se pojavila, tako se nadam da ću i 159 kupiti u ovom životu (naravno što pre je moguće).

sreća sreća radost...!!!

Comment

• Viper
                    CBC Senator XXL
                    • 25.11.2004
                    • 700
                    • Kać

Eh ma za sad sam se zadovoljio sa 156 polako sa tom 159 mora malo i da se masta o njoj.
                    I DONT NEED SEX
                    goverment fucks me every day!

Comment

• VaskeKG
                      CBC Član
                      • 29.08.2006
                      • 78
                      • Kragujevac
                      • Citroen C5 2.0

Jes vala, u pravu si. Mada nikako ne mogu da se obuzdam pa cesto proverim na www.mobile.de koliko im je pala cena. Ima ih vec oko 14.000 €, sto znaci da ce za jedno 2-3 godine da bude

Comment

• Viper
                        CBC Senator XXL
                        • 25.11.2004
                        • 700
                        • Kać

Uh ala ce to da bude uzivanje kad bude nekoliko 159 u klubu.
                        I DONT NEED SEX
                        goverment fucks me every day!

Comment

• Srdjan
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 2416
                          • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by VaskeKG
                          Mislim da ce na jesen da dobije i motor 2.0 TS (zazalio sam brzo sto mi to odmah nije bio izbor). S obzirom da sam dosta ulozio u alficu i sredio je vise mi se isplati da promenim motor nego da menjam ceo auto pa da ga ponovo sredjujem. Cekam i ovaj novi zakon o saobracaju da vidim sta ce da urade sa predlogom da motor bude rezervni deo i da se broj ne upisuje u saobracajnu.
                          Ako tako bude, onda juri neki 2.5 24v. Da ne bude posle slab mi 2.0...
                          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• VaskeKG
                            CBC Član
                            • 29.08.2006
                            • 78
                            • Kragujevac
                            • Citroen C5 2.0

Nemoj da mislis da nisam razmisljao ali bi to bilo malo komplikovanije. Za 2.0 nemam skoro nikakvih izmena, a i plin mi ostaje.
                            Skinem moju granu sa brizgaljkama, premestim na novi motor i gotova stvar. Trebalo bi da sve kosta oko 1000 €, ako uspem negde da prodam moj motor onda i manje

Comment

• BlackBeauty
                              CBC Senator
                              • 07.06.2006
                              • 221
                              • Split

Dobro dosao u 156 klub

Kazes Kraljevcanka postala Kragujevcanka, neka !

Cestitam!

Btw: a tvoj text o alfizmu.... znamo mi, znamo o cemu ti pricas..
                              www.alfisti.hr

Comment

Working...
                              X