Grande Punto
Collapse
X
-
ja nesam video nigde ni uz ni niz /brdo na deonici Beograd-Kuzmin.
upgas, dok sam izvadio aparat izletela neka dileja u levu traku ispred mene
ovaj april, a cini mi se da su od maja poceli da stavljaju ovaj novi znak
hihi lepsi??, zato ti je ruzan taster za 4 zmige
za bukvaliste-ovo je sala
Comment
-
-
U cemu je problem??? Ja sad kao treba da skupljam neka opravdanja da sam stvarno isao 5750rpm u petoj na ravnom putu??? Sednes lepo samnom, ako nije tako ja platim klopu, ako jeste...
Sad da li je to stvarno tih 5750rpm nadlezan je FIAT jer je vozilo u garanciji i nije nista cackano oko sata
Pravac Bjeljina-Beograd ima da kazem 125km. Naravno da nisam kreten da ceo put masiram jadnih 1242ccm. TRIP pokazuje ceo put 5,7-5,8. Kad sam prosao deonicu autoputa koji nema horizontalne pukotine, a pre Simanovaca ja ga stisnem . U tim trenucima naravno da prosek raste i ide gore za 0,1 i stiglo do 7.0 , jer tada je trenutna verovatno 17-18. Inace mi u 90% slucajeva stoji trenutna potrosnja, pa sam seistripovao da na to sumnjas.
Evo ti i slike trenutak pre iz koje se zakljucuje da potrosnja raste
Comment
-
-
@GadGet
Take it easy...
Nemas potrebu za takvim pisanjem...kao npr :
Originally posted by GadGetU cemu je problem??? Ja sad kao treba da skupljam neka opravdanja da sam stvarno isao 5750rpm u petoj na ravnom putu??? Sednes lepo samnom, ako nije tako ja platim klopu, ako jeste...
Sad da li je to stvarno tih 5750rpm nadlezan je FIAT jer je vozilo u garanciji i nije nista cackano oko sata...
Istim tim pravcem, Stilo 1.6 pri brzini od 160 Km/h, i malo preko 4.000 rpm-a, pokazuje 10-11L trenutnu potrosnju...
edit: u isto vreme smo kuckali nidza i ja...
Comment
-
Comment