Prelep auto, nek te dobro sluzi Samo jos da ima kozna sedista bio bi Ali i ovako je fenimenalan
Kozna sedista su namerno izbegnuta.....imam vec jedan sa koznim sedistima i leti nije prijatno a bogami ni zimi......Ovo je najbolja varjanta alcantara po rubovima velur u sredini...
Pa ne znam, drugar ima kozna sedista u Passatu i stvarno izgledaju fenomenalno a uz to imaju ugradjenje i grejace. On se ne zali
U Skandinaviji je vršeno veliko istraživanje povodom pada plodnosti tamošnjih muškaraca i jedan od razloga za to je i obilato korišćenje grejača sedišta zbog zime.
Testisi se nalaze van trupa iz razloga što je potrebna niža temperatura od telesne za proizvodnju i sazrevanje spermatozoida. Ne preporučuje se ni da muškarci predugo sede (pogotovo u periodu kada žele da im žena zatrudni), jer se i tad povećava temperatura testisa, pa treba povremeno ustati prošetati i bukvalno o'laditi yaya. Zamislite kakav efekat ima u dužem vremenskom periodu sedenje za volanom i još dodatno grejanje.
Inače, podatak je da je u poslednjih 25 godina toliko opala plodnost muškaraca da imaju/imamo oko 25% manje spermatozoida u uzorku i što je zabrinjavajuće u daljem je rapidnom padu. Veštačka oplodnja je bliska budućnost.
U Skandinaviji je vršeno veliko istraživanje povodom pada plodnosti tamošnjih muškaraca i jedan od razloga za to je i obilato korišćenje grejača sedišta zbog zime.
Testisi se nalaze van trupa iz razloga što je potrebna niža temperatura od telesne za proizvodnju i sazrevanje spermatozoida. Ne preporučuje se ni da muškarci predugo sede (pogotovo u periodu kada žele da im žena zatrudni), jer se i tad povećava temperatura testisa, pa treba povremeno ustati prošetati i bukvalno o'laditi yaya. Zamislite kakav efekat ima u dužem vremenskom periodu sedenje za volanom i još dodatno grejanje.
Inače, podatak je da je u poslednjih 25 godina toliko opala plodnost muškaraca da imaju/imamo oko 25% manje spermatozoida u uzorku i što je zabrinjavajuće u daljem je rapidnom padu. Veštačka oplodnja je bliska budućnost.
Sta ti je Cannon!Krenula rasprava oko grejaca u sedistima....(sitnica)a na kraju ce biti i doktorska disertacija na temu
E pa evo ga danas put od 700 km Klagenfurt-Venecija i nazad.........Auto me je odusevio...Potrosnja ko da vozim klia a ne bmw!Stvarno pozitivno iznenadjen
Evo i par slika
Danas tumaram po Klagenfurtckom sajmu na kojem se odrzava Tuning&Styling show i naletim na nesto sto se zove ELight modul!Onako prilicno zanimljivo izgleda.Cena sitnica 200 eura sa isporukom na kucnu adresu...
E sad mene zanima jel imao neko od vas iskustva sa ovim cudom?Zanimam me koliko ce cesto da crkavaju ksenonske sijalice od ovog lightshowa i koliko je vek trajanja ostalim sijalicama sa ovim cudom.
Posto sam naknadno odgledao celu prezentaciju svih proizvoda doticne firme ladno i bez blama otkrijem na svom autu da imam vec dva njihova ugradjena modula....Prvi je automacko zaklapanje retrovizora a drugo je prozora...E sad jedan me kolega ubedjuje da je to fabricki na mom bmw-u medjutim ja sad gledam sve one knjizice i uputstva nigde se ne spominje automacko sklapanje retrovizora i prozora sem sa onih dugmica iz kabine.....
Znaci kad pritisnem normalno dugme za zakljucavanje na kljucu auto se samo zakljuca,a ako zadrzim duze prst na dugmetu sklope se retrovizori i zatvore se prozori(ako su prethodno bili otvoreni)
E aj sad da cujem znalce posto je meni ovo prvi bmw pa ne znam jel ovo cudo fabricki doslo ili je neki styling u pitanju
To ti je kolega fabrichki ugradjeno. Ja na mojoj trojci imam istu opciju ali bez sklapanja retrovizora, to je za serije sa "klempavim" retrovizorima (5, 7) koji mnogo shtrche sa strana, kod trojke jedva da su malo preko linije boka tako da vrlo teshko da se mogu oshtetiti kad je auto parkiran.
Ako nisi provalio, na isti nachin daljincem se otvaraju prozori i shiber (gde ga ima ), chak i ako je auto zakljuchan samo pritisnesh srednje dugme i drzhish malo duzhe. I naravno, ono trece dugme na daljincu je za otvaranje samo gepeka.
To za prozore nije nishta novo, chak sam na mojoj bivshoj E36-ici imao istu foru, a taj auto je bio 1995. godishte.
Josh jednom, za tvoj auto nemam komentar. Uzhivaj u njemu...
E super znaci sve je fabricki.....Vidis za otvaranje nisam provalio....namenski sam otvarao prozor na dugme da bih video da se zatvara sa daljincem...Nije mi palo napamet da probam kontra smer.Eto prilike da se malo bolje upoznam sa autom za vikend.
Bilo kako bilo danas porucen Elight modul pa kad legne sve to na auto videcemo kako ce da fercera.
Overspeed danke na opsirnom odgovoru
Comment