Virus iz Nish
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
HvalaOvim je gotova moja dvomesechna pretraga i potera za Alfom 146...
Kako sam bio lose srece, pa su ili bile sumnjive, ili su mi bezale pred nosom, kupovinom ove je izbegnuto i zastranjivanje... posto je malo falilo da u tenucima teskog razocarenja pazarim techovanski Audi B4, a svoj seoski osmeh mi je slao i Golf 3 i to dizel, SDiTo su sve automobili koje nikada nisam voleo.
Jako dugo sam vozio BMW-a kockicu, a i danas je moje misljenje o BMW-u vrlo visoko! Trosi, al' ideDa nisam nasao 146-icu, najmanje bih patio da sam uzeo BMW e36 iz 92-94, koji moze da se nadje za te pare, ali sam hteo prvenstveno Alfu, jer se itekako uklapa u moj ukus, a da pobegnem malo (za promenu) od BMW-a. Golf 3 SDi je za malo drugaciji i domacinskiji karakter ljudi.
Kad napunim 70 godina i auto sluzi da idem sa njim i zenom mi do rodjka van grada, nabavicu nekog tako "lepog" i ekonomicnog dizela, a ako budem bio malo imucniji penzioner, nabavicu tada nekog dizel Mercedesa sa onom lamperijom unutra... mahagonija, ruzino drvo, ili sta vec...
Comment
-
-
Super izgledaCestitam,u zdravlju da se navozas,nego gde si je uzeo,ja ovu alficu u zivotu nisam video u Nisu?
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Originally posted by spanjeliSuper izgledaCestitam,u zdravlju da se navozas,nego gde si je uzeo,ja ovu alficu u zivotu nisam video u Nisu?
Vec sam napisao u drugoj temi. Vozio je jedan profesor iz Muzicke Akademije u Nisu
A nije da hvalim svog prijatelja, ali kad mi je Srdjan rekao da je dobra, nisam ni morao da je gledam...
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by spanjeliSuper izgledaCestitam,u zdravlju da se navozas,nego gde si je uzeo,ja ovu alficu u zivotu nisam video u Nisu?
Comment
-
Comment