Ubacio sam 2 niskotonca i 2 visokotonca sa skretnicama sve to u paketu
SAL-ove ORANGE serije XPRO16S 240w treba mi samo jos pojacalo posto ovaj plejer nemoze da ih izgura
da turim? pa ti kao da si odavde. U svakom slucaju da ide bazuka u gepeku samo prvo moram da uzmem pojacalo jer i ovako nemoze da ih iznese a kamo li sa bazukom
Ima Vocko plazme od group buy-a iz hrvatske.Mi smo ovde postavljali svojevremeno pool ali je bio slab odziv a islo bi isto preko hr jer kod nas nema paypal ili ne rade dostavu Vocko ce ga znati
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Poljska - Slovenija - Hrvatska - Srbija... Tako su moje stigle... A idu tako, jer je Slo u EU, pa da ne bi placali carinu i porez, manja komplikacija
Inace moze direktno kod nas da se naruci, samo se treba tacno sa Poljacima dogovoriti oko uslova placanja.
Ako bude bilo dovoljno ljudi zainteresovano, mozda napravimo neki groupbuy kod nas, jer mislim da se u suprotnom ne isplati.
Pa po ovim njihovim podacima sta sve treba da platim za dostavu ispada ukupno oko 80e samo neznam dal sigurno rade dostavu do ove vukojebine (pirot). A kako direktno kod nas da narucim imas li neku ideju. ili hoce li skoro da se organizuje groupebuy?
Stvarno bi hteo to do leta da zavrsim
Ne svidja mi se sto je srebrno ovo u sredini, da je crno... E onda bi bila druga prica
Da, do stare bezanije sam i ja trebao da odem da pogledam za tebe
Comment