sivi biser

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cameleon
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2008
    • 315
    • Obrenovac

A pa da, peta samo na autoputu, drugacije je nemoguce

Trosi mi od 8-10, redko ga vozikam po gradu na kratkim relacijama, pa mislim da moze i do 12, mada su nasi puteljci sa ogranicenjem 60 i 80, pa mu dodje kao gradska voznja..., sto kazes kamion,jugo, pa autobus, pa stani...

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

uh, meni i dalje abnormalno trosi, iz nekog razloga

stavio sam plin, pa cu videti koliko ce preci
      znam da je ona pokazivac nivoa neprecizan, ali je za 130km spao vise nego pola (boca je 45l)

a za kamion, Yugo kazem za nase uslove saobracaja na magistralnim putevima
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• cameleon
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2008
        • 315
        • Obrenovac

a za kamion, Yugo kazem za nase uslove saobracaja na magistralnim putevima

Samo malo ga spustis, pa slalom, levo, desno, moze on to odlicno da odradi...

Ne bi smeo 14l da predje u najtezim okolnostima, za potrosnju plina ne znam.

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

pa ok slalom, ali cesto nema mesta
          Ibarska magistrala je bas zagusena

videcu da vozim dok ne nestane plina pa da izmerim, mada ne bi smeo da predje 15l povremeno ostre gradske voznje

sta mislis, na cemu moze da vuce veliku potrosnju?
          mislili smo da je razlog uzasno prljavi filter vazduha
          promenili smo ga, nisam merio potrosnju, ali mi deluje da je i dalje visoka
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• cameleon
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2008
            • 315
            • Obrenovac

Kod njega moze da napravi problem automatski sauh, eventualno da zaglavi, da se pogleda prvo,stelovanje istog, pa dalje da se vidi sta raditi. Ne verujem da je nesto ozbiljno, trebalo bi ga iskontrolisati po fabrickim specifikacijama.

Comment

• cameleon
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2008
              • 315
              • Obrenovac

Originally posted by skyline
              pa ok slalom, ali cesto nema mesta
              Ibarska magistrala je bas zagusena

videcu da vozim dok ne nestane plina pa da izmerim, mada ne bi smeo da predje 15l povremeno ostre gradske voznje

sta mislis, na cemu moze da vuce veliku potrosnju?
              mislili smo da je razlog uzasno prljavi filter vazduha
              promenili smo ga, nisam merio potrosnju, ali mi deluje da je i dalje visoka

Ako vec nisi pribavio, ne skodi, a koristi...

Comment

• V-Tec
                CBC Senator XXL
                • 30.06.2006
                • 1615
                • Beograd
                • '89 Civic d16a6

@cameleon: Prelep i veoma brz auto.Cuvaj ga kao oci u glavi!

P.S.Jel se meni cini ili si auto uzeo od nekog sa foruma?Zakleo bih se da sam vec negde gledao ovog 200SX sa ovakvim felnama na forumu...
                shuto-expressway.com

Comment

• cameleon
                  CBC Senator XXL
                  • 30.01.2008
                  • 315
                  • Obrenovac

Originally posted by V-Tec
                  @cameleon: Prelep i veoma brz auto.Cuvaj ga kao oci u glavi!

P.S.Jel se meni cini ili si auto uzeo od nekog sa foruma?Zakleo bih se da sam vec negde gledao ovog 200SX sa ovakvim felnama na forumu...

Hvala! Trudim se da ima poseban tretman.
                  Drugar je stariji, ne barata internetom, ali je veoma,veoma... ozbiljan i iskusan vozac.Verovatno su moje fotke ili si ga mozda video uzivo.Cesto Dusanovac i Pancevo.

Comment

• skyline
                    CBC Senator XXL
                    • 31.07.2007
                    • 3149
                    • Cacak

Ima li sanse da se mozda vidimo u Beogradu kad bude honda skup, pa da pogledas moj auto,kad vec imas iskustva sa sx-om , jer nema bas puno majstora koji su odrzavali ovaj auto

Comment

• cameleon
                      CBC Senator XXL
                      • 30.01.2008
                      • 315
                      • Obrenovac

Ima li sanse da se mozda vidimo u Beogradu kad bude honda skup, pa da pogledas moj auto,kad vec imas iskustva sa sx-om , jer nema bas puno majstora koji su odrzavali ovaj auto
                      Covek od kojeg sam kupio ima jos jednog, ali crvene boje, pa me dosta pomaze i ima dosta iskustva,jer ga je vozio par godina, ali ni on, ni ja ne mozemo mnogo bez majstorske ruke i iskustva.Nije nikakav problem da se svi upoznamo,vidimo,prodiskutujemo,u svakom slucaju ti mozemo biti od koristi. Dogovoricemo se!

Comment

• skyline
                        CBC Senator XXL
                        • 31.07.2007
                        • 3149
                        • Cacak

dogovoricemo se za gledanje

inace, malopre je na momente poceo da pali crvenu lampicu indikatora nivoa plina
                        neka moja procena je da ce ga nestati na nekih 200km, sto me dovodi do potrosnje od 20l
                        a posto je sekvent plin, ne verujem da je mnogo razlicita potrosnja u odnosu na benzin, sto me dovodi do preko 50% povecane potrosnje nego sto bi normalno trebalo biti

bas se nerviram jer ne znam sta da uradim ne bi li opala

Comment

• cameleon
                          CBC Senator XXL
                          • 30.01.2008
                          • 315
                          • Obrenovac

dogovoricemo se za gledanje

inace, malopre je na momente poceo da pali crvenu lampicu indikatora nivoa plina
                          neka moja procena je da ce ga nestati na nekih 200km, sto me dovodi do potrosnje od 20l
                          a posto je sekvent plin, ne verujem da je mnogo razlicita potrosnja u odnosu na benzin, sto me dovodi do preko 50% povecane potrosnje nego sto bi normalno trebalo biti

bas se nerviram jer ne znam sta da uradim ne bi li opala

Malo sam gledao po nekim izvorima, trebao bi da trosi od 10-12l u proseku, a po mom misljenju najekstremnije 14l.Ako se uporedi sa s13, to bi trebalo da bude na mestu.

Comment

• ICECUBE
                            CBC Član
                            • 06.10.2007
                            • 47
                            • Beograd

Auto je bruka, posebno zbog marke.Jel to bese NISSAN!?
                            Svaka cast, mnogo lep auto!!!

Comment

• ICECUBE
                              CBC Član
                              • 06.10.2007
                              • 47
                              • Beograd

A, da za potrosnju se ne sekiraj tako to ide.Ja sam na pocetku (bila je i zima) sabijao po 13-14/100.Dok se malo noga ne navikne i opusti od svog tog urlika ispod haube Sad je oko 10tak, svakakve voznje.

Comment

• cameleon
                                CBC Senator XXL
                                • 30.01.2008
                                • 315
                                • Obrenovac

Originally posted by ICECUBE
                                A, da za potrosnju se ne sekiraj tako to ide.Ja sam na pocetku (bila je i zima) sabijao po 13-14/100.Dok se malo noga ne navikne i opusti od svog tog urlika ispod haube Sad je oko 10tak, svakakve voznje.

Pozz!

A koji model?

Comment

Working...
                                X