BMW 520

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jonicalfa
    CBC Veteran
    • 14.10.2007
    • 128
    • Sm.Palanka

BMW 520

Evo i slika, ima malo poliranja, posle praznika bice ugradnja plina u ovlascenom servisu u BG, kad budem imao novaca mozda stavim neke adekvatne felne - za sada toliko

• TheWickerMan
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2007
    • 791
    • DE
    • AR Giulietta TCT

Dobar je...
    Da li je M50B20 ili M20B20,tj,12V ili 24V?
    Daj malo podataka,tipa godiste,koja je bila cena itd...
    Koji tip uredjaja za gas ugradjujes u njega?

Comment

• jonicalfa
      CBC Veteran
      • 14.10.2007
      • 128
      • Sm.Palanka

standardna masina 12v 92kw registrovan je do 9.08. vozio sam auto od 3000ccm pre njega pa mi se cini da je malo mlitav, mislim da ga je neko ustrojio zbor potrosnje - nisam jos posetio ni jednog majstora - nadam se posle praznika da ga kod ortaka tu u BG u ovlascenom servisu - kaze da su jaci u gradu, pa cu kod njega da uradim tng - imao sam stariju peticu sa istim motorom dobro je radila na plin, nema razloga da ovaj ne radi - Mene je izasao oko 3200 + 350 eur plina dakle dobar ispod 3500 mislim da je tesko naci - Ko ce meni da da te pare... A da imam da sa desne strane haube sklonim tu lepoticu...neko je prosuo neku kiselinu ili sta vec, pa je zalepio sliku...

Comment

• overspeed
        CBC Senator XXL
        • 24.05.2005
        • 2779
        • Kosovska Mitrovica

Taj "baby six" motor nije neshta narochito zhivahan, ali je zato dugotrajan i daleko pouzdaniji od M50/52

Ako bash moraju presvlake, onda bih ja ove promenio "pod jedan". Pazi kod koga cesh da odradish TNG, prolistaj na forumu temu o pozitivnim i negativnim utiscima sa ugradnje plina, nemoj na brzaka da se zaletish kod nekoga jer posle dzaba kajanje...

Zhelim ti puno trouble-free vozhnje u benki
        http://www.bmw.tv

Comment

• jonicalfa
          CBC Veteran
          • 14.10.2007
          • 128
          • Sm.Palanka

Nisu presvlake samo nasloni - a sto se tice ugradnje momci ce se njime pozabaviti par dana - probace ga kako se ponasa hladan ili vruc i nece samo da ga otaljaju u svakom slucaju ako ne bude kako obecavaju imace dooobru reklamu, i ovde i svuda

Comment

• jonicalfa
            CBC Veteran
            • 14.10.2007
            • 128
            • Sm.Palanka

Elem ugradjen je plin, Mimgas - nikad cuo, ali radi, nije neki potrosac, mada je strasno osetljiva elektrika i gas. Zamenio sam bobinu, ruku, i kapu, recite mi koje ulje da stavim i svecice, i u kolikoj su one bitne posebno kad je gas u pitanju. Da li da se odlucim izmedju NGK ili Bosh ili vidim da imaju neke sa 3-4 pipka. U principu koja je toplotna vrednost neophodna. Trenutno imamBosnu fe 65 mogu li one da ostanu

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

Za M20 motor i u varijanti sa 92 kW preporuchena je NGK BP5ES. Daleko su bolje od Bosch-ovih.

Edge Sport 10W60 odnosno Magnatec 10W40 su ulja koja za taj motor preporuchuje Castrol. U svakom slucahju bitno je da bude originalno, a ja bih recimo preporuchio Motul jer sam na E36-ici imao odlichna iskustva sa njim.

A shto se tiche svecica i njhove korelacije sa LPg instalacijom na autu, upotrebi Search opciju, bilo je o tome jako puno pisanja.

Pozz

Comment

• jonicalfa
                CBC Veteran
                • 14.10.2007
                • 128
                • Sm.Palanka

.... ga, svako ima svoja neka pozitivna i negativna iskustva sa istim proizvodima. Motul i NGk su mi preporucili u jednoj tuning styling radnji u palanci odprilike 20-tak eur za ngk i 25 za 5lit za ulje + filter i neznam da li da mu ubacim neki aditiv ulje - tipa modifikator ili slicno - nece mu valjda stetiti ipak je to stari motor

Comment

• jevrem
                  CBC Senator XXL
                  • 04.11.2006
                  • 948
                  • Smederevska Palanka
                  • A4 2.0TDI quattro

Video auto uzivo. Super je!
                  Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
                  Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• cveleBMW
                    CBC Senator XXL
                    • 21.03.2006
                    • 370
                    • Beograd, Banovo Brdo

Prijatelju TO 25 evra za 5 l Motula!!!!
                    TO nema sanse!!!!! To je neki fus samo vristi....

Ja ti preporucujem 15W50 polusin 850din

Comment

• overspeed
                      CBC Senator XXL
                      • 24.05.2005
                      • 2779
                      • Kosovska Mitrovica

Originally posted by jonicalfa
                      .... ga, svako ima svoja neka pozitivna i negativna iskustva sa istim proizvodima. Motul i NGk su mi preporucili u jednoj tuning styling radnji u palanci odprilike 20-tak eur za ngk i 25 za 5lit za ulje + filter i neznam da li da mu ubacim neki aditiv ulje - tipa modifikator ili slicno - nece mu valjda stetiti ipak je to stari motor
                      Cena za svecice je OK, ali budi jako pazhljiv po pitanju kvaliteta i porekla jer ako ti nude 5 litara Motul sintetike i filter za ulje za 25 evra, ta cena mi je malo

Nikakvi aditivi ti ne trebaju, samo cesh bez potrebe da se izlazhesh troshkovima. Ponavljam, bitno je da sipash originalno ulje i teraj.

I koji bre "stari" motor, pa to je josh uvek tinejdzer?!

update: evo cvele bio brzhi

Comment

• jonicalfa
                        CBC Veteran
                        • 14.10.2007
                        • 128
                        • Sm.Palanka

Danas sam naleteo na bosh super 4pipka da li odgovaraju za e34

Pozdrav za Jevrema - S4 - vreme je za S8

Comment

• cveleBMW
                          CBC Senator XXL
                          • 21.03.2006
                          • 370
                          • Beograd, Banovo Brdo

Rekao si da ces da ugradjujes plin...!!!
                          Nisi trebao da uzimas onda cetvorokrake svecice!!!

Comment

• jonicalfa
                            CBC Veteran
                            • 14.10.2007
                            • 128
                            • Sm.Palanka

Nisam ih jos uzeo kazem u ponudi su mi, trenutno jos uvek nosi bosnu - dok se ne zagreje bas bas imam malo veci ler na benzinu a na plinu je manji - kad se bas dovede u radnu temperaturu fino radi tih je i nema nekih problema - plin mu definitivno obara broj obrtaja - kazem vam uopste nije neki potrosac ako se vozi skolski, kazem imao sam par detonacija na semaforu ono druga treca - kontakti na bobini su bili na izdisaju - zamenio sam kapu bobinu i ruku

Comment

Working...
                            X