Uze covek Alfu,javih se i nestade...prepustio se uzivanju,Alfica je bas po meri
Verovatno cemo dobiti izvestaj kada se vrati iz servisa,da vidimo na kakvog je mastora nabasao,nekog velikog "strucnjaka" ili na pravog poznavaoca,jer ako je na ovog prvog sigurno ce se setiti nas da nam se pozali...
Izinjavam se ali tek veceras sam sleteo u BG.Poslom sam zauzet bio pa zato tek sad odgovaram na ove poruke.Bila kod majstora na prvo gledanje reklo bi se da je kilometraza prava auspuh je fabricki i u dobrom stanju nije lupana ,enterijer je sacuvan tako da je ta kilometraza.Za sada sam uradio veliki servis ,ulje selenia 20k i sve ostalo sto ide.To sam uradio sebe radi jer ne znam kako je prethodni vlasnik bio revnosan u odrzavanju.Auto je uvezen 2006 i prethodni vlasnik je zamenio samo ulje i filtere za 13K km koliko je on presao sa njom.Za dalje ce mo da vidimo jer sam mrtav od jurnjave po Istambulu.Znam samo da ce ovih dana pasti poliranje,voskiranje i glancanje pa se vidimo sa novim slikama.Za ovo kratko vreme sam zadovoljan stanjem auta a za dalje videcemo.E zaboravih malo me zezaju obrtaji na leru skoce do 1500 pa se vrate.Koga mozete da mi preporucite za proveru dijagnostike.
E umalo zaboravih ovim sam je castio zato sto je bila sama ovih dana cisto da se ne ljuti na mene ,mali znak paznje.
Top sam pazario u Istambulu i placen je 25 $ jer je od extra kvalitetnog nikla ,inace cene za ovu velicinu idu od 10$ - 15$ ali oni za 10 mogu da korodiraju posle nekog vremena a ovi za 15 su solidnog kvaliteta i trebalo bi dosta duze da izdrze.Posle montaze cini mi se da ima lepsi zvuk a mozda sam u tripu.
Comment