Kao sto rekoh merio sam sa 2 astre i citroenom(na 170km/h).Da krade krade,ali sigurno manje od 30km/h.
Vectra A 2.0 ....
Collapse
X
-
nove slicice-primedbe,predlozi?
Evo najnovijih slicica i nekih detalja:Motor 2.0 8v;trap-zamenjene za sad samo opruge-neke crvene;;felne 15;gume 195/50/;muzika-cd pioneer 6800 -pojacalo 1.kenwood kac729s 600w 2.xs intimidator 4*220w;zvucnici-daska 1.pioneer trosistemski 25cm 2.woofer sony xplod 1200w;gepek woofer pioneer 306;kablovi 10 ili 20 kvadrata(nisam siguran);chinchevi 1.monster(za woofer pioneer) 2.dobio sam neke profi(navodno) iz 2 u 4......Sutra stizu koni stelujuci amortizeri,west coast pojacalo 4*150 i magnat sistemski sa skretnicama za zadnja i prednja vrata(sutra i slike). Inace sat bio na proveri- Na 220 laze malo preko 20;na 170 blizu 15 ; na 150 izmedju 5 i 7.Znaci zux bio si skoro u pravu-190 ide sigurno. Cekam primedbe i predloge!!!! Da li ima jos negde skup i kad?Sutra necu doci,idem na neku svadbu
toliko slepaca imamo a nijedan nije Homer
Comment
-
-
Svaka cast,prelepa je!!! Skup je svake nedelje u 17h kod nebojsine kule,tako da te ocekujemo sledece nedelje
Mozes li nesto vise napisati o wooferu sto ti se nalazi u gepeku(pioneer).Ocu ja da pazarim neki 12"-icu pa me zanimaju dimenzije i snaga,kao i cena tog tvog.Hvala u napredOpel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
Sjajna vectrica!
Da te pitam, gde si uzimao tu carbon foliju i koliko kosta?
Comment
-
-
nesto novo
Evo jos slicica nekih stvari koje su spremne za ugradnju!
zvucnici za vrata(mac audio a ne magnat kako sam napisao pre ovoga)
pojacalo za zvucnike u vratima l.a. sound(west coast serija)4*150
opruge dobijaju partnera-koni stelujuci(tvrdoca a ne visina)-bar su mi tako rekli
Dajte neke predloge i primedbe za prethodne slike!
Pomoc!! Da ili ne? Spojler je inace fabricki sa calibre.Ako bude ne onda je za prodaju.toliko slepaca imamo a nijedan nije Homer
Comment
-
-
Re: Vectra A 2.0 8v....
Dugo me nije bilo ,a ima svasta nesto novo.
Ovde su kao sto se vidi novi tockovi sa 205/40/17 gumama,retrovizori m-look i buseni diskovi.Promenio sam jos filter(kn pecurka),stopove,malo muziku....Slike celog auta i ostalih promena ce biti ovih dana.A moram i da se pohvalim jos nekim novostima.U voznom parku imamo i praunuce vectre a,ali za to cemo da otvorimo novu temu sa slikama. Pozdrav!toliko slepaca imamo a nijedan nije Homer
Comment
-
-
Re: Vectra A 2.0 ....
Dapokazem i da se pohvalim sta jos ima novo kod mog ljubimca!
evo slike stopova,
promenili smo volan i hu(umesto pioneer 6800 tu je sad sony cdx8800),nabavili se i satici za pritisak ulja i voltmetar od calibre
pojacalo xs prodato-ubaceno jbl gto4000(spremljeno jos jedno pyle za prednji sistem)
malo lepsa slika spreda da se vide retrovizori
stavljena pecurka k&n,pregradjena rebrastim aluminijumim da malo smanji dotok toplog vazduha i sprovedeno crevo od maske do filtera za svez vazduh.Ubaceni i amortizeri za haubu.
junior je dobio svoje sediste
jos jedna slikica felni i diskova
jos jedna da se vidi hu i satici
Planirani radovi u skorije vreme su komplet auspuh i xenoni.
ps-ako nekom smeta kako su postavljene slike molim moderatore da ih spakuju kako treba.unapred hvala.Pozdrav svima.toliko slepaca imamo a nijedan nije Homer
Comment
-
-
Imam ga jos uvek,ali ga montiram povremeno.Smeta mojoj lepsoj polovini za parkiranje po gradu(trotoari,podzemne garaze).mnogo je nisko i stvarno mora da se vodi racuna da se ne iscupa posto se uvija pa ne moze da pukne.Mislim da je od nekog renault vozila-tako mi je bar rekao covek koji mi je to poklonio.toliko slepaca imamo a nijedan nije Homer
Comment
-
-
Lepa!Siva metalik,1.8 b....Kupljena krajem juna,u planu je bila zafira ali smo za ovo dobili extra popust(advokati su imali ili jos uvek imaju popust kod opela-za insigniu 10% a za druge modele 16% ili obrnuto,nisam siguran) ....Otvoricu drugu temu za to pa cu je tamo predstaviti(nisam je jos islikao)toliko slepaca imamo a nijedan nije Homer
Comment
-
Comment